Medic nou la secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu

Piarva mihai

Începând cu această lună, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi-a început activitatea
Mihai Pîrva, medic otorinolaringolog, ce completează personalul medical din cadrul secţiei ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
Medicul Mihai Pîrva are 29 de ani, este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davilla”, iar rezidenţiatul l-a făcut în cadrul Institutului ORL „Dorin Hociotă” din București (fostul Spital Panduri), o unitate medicală de prestigiu în domeniul ORL.
Mihai Pîrva este un medic tânăr, foarte bine pregătit, entuziasmat de ce a întâlnit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, un bucureştean get – beget sincer, dedicat profesiei pe care a ales-o:
” Am ales acesta specializare deoarece în domeniul chirurgical este foarte tehnică, îţi poţi dezvolta pregătirea profesională în foarte multe domenii.
Am văzut în vara anului trecut un post scos la concurs în cadrul Spitalului Judeţean Giurgiu, am aplicat, fără niciun fel de ezitare.În cadrul unui spital sunt oportunităţi mult mai mari pentru un medic pentru a evolua, în comparaţie cu o clinică privată, iar despre unitatea spitalicească din Giurgiu am primit doar referinţe pozitive.”
Decontarea cheltuielilor cu transport, acoperite de către Consiliul Judeţean Giurgiu, la iniţiativa preşedintelui Marian Mina, distanţa redusă dintre Giurgiu şi Bucureşti, au fost alte criterii luate în calcul de către medicul Mihai Pîrva, atunci când a decis să vină în Giurgiu:
„Îmi place să conduc, iar naveta nu constituie pentru mine o problemă. Din cartierul Militari, unde locuiesc, până la Fundeni, petreceam mai multe ore în trafic decât până la Giurgiu. Chiar îmi place ce am găsit în Giurgiu şi vreau să particip la consolidarea acestei echipe de medici tineri, care vor aduce un plus valoare pentru actul medical realizat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu”
Dotările performanţe de care dispune Spitalul Judeţean Giurgiu, salariul motivant şi colectivul unit, sunt alte beneficii în acesta alegere:
” Încă din primele zile am vrut să văd care sunt dotările din spital. Am văzut că sunt trei săli de operaţii, renovate şi dotate cu tot ce avem nevoie, spitalul are RMN, CT şi toată aparatura necesară pentru desfăşurarea unui act medical de calitate. Sincer, chiar nu mă aşteptam să găsesc condiţii atât de bune într-un spital de provincie.
Revenind la secţia ORL, sunt sigur, cu ajutorul managerului, vom reuşi să avem în timp aparatură la nivel european.” ne-am mai declarat medicul Mihai Pîrva.
Pe lângă consultaţiile realizate în cadrul cabinetului de specialitate, în cadrul spitalului Giurgiu există şi 8 paturi, pentru spitalizarea continuu şi 2 paturi, pentru spitalizarea de zi.
” La sfârşitul anului trecut doctorul Gabriela Toma a ajuns la vârsta de pensionare. Întreg colectivul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu îi mulţumeşte pentru pasiunea, determinarea şi sacrificiile pe care le-a făcut pentru unitatea noastră medicală. Medicul Mihai Pîrva vine să completeze golul lăsat de pensionarea Gabrielei Toma.În prezent avem doi medici tineri, foarte bine pregătiţi, în cadrul secţiei ORL.
Cu sprijinul direct al preşedintelui Consiliului Judeţean, Marian Mina, proiectul comun, ce urmăreşte atragerea de medici tineri, dotarea spitalului cu aparatura de calitate, continuă şi în acest an, totul în beneficiul pacienţilor, pentru un act medical de calitate în judeţul nostru”, ne-a declarat Mihaela Raţă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.


Publicat  :  ianuarie 25, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare