Marian Mina, candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu:Suntem echipa câştigătoare pentru judeţul GIURGIU!

marian mina

Dragi prieteni,
Am ajuns la finalul unei campanii electorale deloc uşoare, dar una foarte frumoasă şi care m-a readus în mijlocul dumneavoastră, al giurgiuvenilor, al oamenilor pe care i-am reprezentat cu mândrie, în ultimii 4 ani.
A trecut o lună în care, împreună cu toţi colegii din echipa de campanie, cărora le mulţumesc din suflet pentru tot, am parcurs zeci de kilometri pe jos, în toate comunele şi oraşele judeţului nostru, şi am stat de vorbă cu toţi cei care ne-au primit cu deschidere.
Am venit în faţa dumneavoastră cu fruntea sus, pentru că mi-am respectat toate promisiunile făcute în 2016! Am reuşit, alături de echipa mea de la Consiliul Judeţean Giurgiu, să facem foarte multe lucruri bune pentru judeţul nostru, iar pentru a duce la bun sfârşit proiectele în derulare, dar şi pentru cele noi, ştiu că vom Continua Împreună!
Cu toţii mi-aţi întârit încrederea că toată munca ultimilor 4 ani a generat, într-adevăr, condiţii de viaţă mai bune pentru fiecare cetăţean. Am dovedit că sunt un om al FAPTELOR, iar giurgiuvenii privesc cu speranţă spre un viitor şi mai bun, pentru care voi munci, în conutinuare, cu determinare şi seriozitate.
Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-ați arătat-o în fiecare localitate și vă invit să-mi fiți alături duminică, 27 septembrie!
De asemenea, le mulţumesc şi le doresc succes tuturor candidaţilor PSD Giurgiu pentru primării, consilii locale şi consiliul judeţean, suntem echipa câştigătoare pentru judeţul GIURGIU !

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Giurgiu, CUI mandatar financiar coordonator: 21200019

Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  septembrie 25, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare