Lucrări de reabilitare şi modernizare pe drumul judeţean 412 Prundu-Colibaşi

marian mina 1Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean Giurgiu, a verificat miercuri, 13 iunie, modul în care se desfăşoară lucrările de asfaltare pe DJ 412 (Prundu- Colibaşi).
Reabilitarea şi modernizarea acestui sector de drum judeţean se realizează prin fonduri de la Ministerul Dezvoltării:
” Modernizăm infrastructura rutieră a judeţului Giurgiu şi, aşa cum am arătat, se lucrează simultan pe mai multe drumuri judeţene.
Astăzi, am mers pe DJ 412, pe tronsonul Prundu-Colibaşi, pentru a verifica stadiul investiţiei. Sunt mulţumit de lucrare şi sunt convins că va fi finalizată în termenul stabilit.
Fondurile sunt de la Ministerul Dezvoltării şi trebuie să precizez că, pentru acest drum exista, încă din 2010, un contract care a zăcut în unele sertare până acum, când, alături de preşedintele Niculae Bădălău, am reuşit să obţinem finanţare şi-am dat undă verde investiţiei”, a declarat Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean.
Importanţa acestui drum este arătată şi de către Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu:
” Este o lucrare pe care noi o aşteptam de mulţi ani. Asfaltarea acestui drum este în beneficiul tuturor locuitorilor din zonă.
Probabil că peste o lună locuitorii din Prundu vor ajunge la Bucureşti în 25 de minute, parcurgând doar 32 de km „.dj412


Publicat  :  iunie 13, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare