Începe spectacolul: Nume importante din Giurgiu au susţinut „clanul Butoane”

ultima

Este lesne de înțeles că interlopii săltați astăzi de către polițiștii şi procurorii DIICOT din București au “trăit” destul de bine, nefiind deranjați de nimeni din Giurgiu, deși anchetatorii au probat că au săvârșit mai bine de o jumătate din faptele scrise în codul penal.
Avem trafic de minori, proxenetism, trafic de droguri, înșelăciune, camătă, șantaj, organizarea de jocuri de noroc, falsuri, constituire de grup infracțional organizat.
Se cunoaște faptul că membrii clanului Butoane, “lovit” astăzi de către polițiștii şi procurorii din capitală, a mai fost decapitat în trecut, culmea, tot de către aceiași specialiști. Au căzut mereu în picioare.
Continuând raționamentul, amintim faptul că se știe la nivelul orașului ca acest clan s-a implicat în lupta politică şi a sponsorizat unele campanii electorale.
Gurile rele spun şi faptul că prostituatele, unele minore folosite de proxeneți, serveau şi oamenii “bine puşi”, protectori ai lor. Sunt persoane pe care le vedeţi pe la televizor, prin presă.
Atunci vine întrebarea: cine şi când urmează să fie “umflați” de anchetatori?? Poate dintre clienții şi protectorii interlopilor. Urmează zile incendiare, nume importante din Giurgiu, se află pe lista celor care urmează să fie ridicaţi de către procurori.
PS:Cei retinuti au început să spună tot, a fost înţelegerea făcută cu procurorii pentru a primi o condamnare mai uşoară.


Publicat  :  septembrie 20, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare