Unul dintre cele mai atractive locuri unde giurgiuvenii pot petrece ziua de 1 Mai este terasa restaurantului ” La Bizet” care se va redeschide chiar în această zi.
Sezonul de petreceri este deschis cu: mici la grătar, berbecuţ la proţap şi muzica live. În plus, clienţii restaurantului vor primi gratuit vouchere pentru plimbări cu bărcuţele şi hidrobicicletele.
De 1 Mai, petrece româneşte la restaurantul” ” La Bizet”!
Începând cu 1 Mai, se deschide sezonul de Petreceri la Restaurantul ” La Bizet”
Publicat
: aprilie 30, 2024
Related Articles
-
-
Preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu: În calitate de europarlamentar, am promovat proiecte în interesul României, adoptarea acestora fiind posibilă datorită apartenenței PNL la grupul PPE, cel mai numeros din Parlamentul European!
-
Aventura Erasmus+ continuă pentru Școala Gimnazială Nr.7 Giurgiu
Citește și …
-
-
-
Exclusiv: Ursul de la Ghimpaţi a fost văzut, astăzi, între Cucuruzu şi Chiriacu
Posted in: Actualitate, Dezvaluiri, Top Comments: 0 -
-
-
-
-
-
-
Exclusiv: Ursul de la Ghimpaţi a fost văzut, astăzi, între Cucuruzu şi Chiriacu
Posted in: Actualitate, Dezvaluiri, Top Comments: 0 -
-
A ” înnebunit” lupul- Candidează să fie paznic la stâna de oi
Posted in: Actualitate, Dezvaluiri Comments: 0
-
-
-
-
-
Exclusiv: Ursul de la Ghimpaţi a fost văzut, astăzi, între Cucuruzu şi Chiriacu
Posted in: Actualitate, Dezvaluiri, Top Comments: 0 -
-
Psihologia Jocurilor de Zaruri
Posted in: Actualitate, Top Comments: 0
-
În luna aprilie 2024, finanțiștii giurgiuveni au colectat suma de 158,22 milioane lei
Posted in: Actualitate, Administratie Tags: Administratia financiara Giurgiu, anafAdministrația Județeană a Finanțelor Publice Giurgiu a realizat în luna aprilie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului, în sumă totală de 158,22 milioane lei, cu 46,43 milioane lei mai mult decât în aceeași perioada a anului 2023. Structurată pe bugete, situația veniturilor colectate atât prin conformare voluntare la plată precum și prin […]
Read More
Post your comments