În comuna Schitu este veselie maximă!

teren-sport-schitu (2)

La sfârşitul anului 2014 în comuna Schitu a fost inaugurat un modern teren de sport pe gazon sintetic. Acesta se află la şcoala generală ” Dinu Nicolae” din satul Vlaşin, unde a fost amenajat şi un loc de joacă pentru copii.
Realizate din fonduri europene, cele două investiţii sunt marile bucurii ale tinerilor şi copiilor din comună:”Chiar dacă este iarnă, zilnic vin zeci de copii pentru a-şi petrece timpul liber aici. Am fost uimită să constat cum, la sfârşit de săptămână, locul este neîncăpător. Vin copii şi din satele învecinate. Pe lângă faptul că acum ne putem desfăşura în cele mai bune condiţii orele de sport, tinerii şi copii au si un loc unde se pot relaxa într-un mod sănătos. Este cel mai frumos cadou pe care ni-l putea face conducerea primăriei „, ne mărturiseşte cu entuziasm Gica Nicolae, directorul şcolii din localitate.
Pentru conducerea primăriei Schitu nu a foste deloc uşor de realizat acest proiect: ” Numai eu şi vice-primarul ştim câte drumuri a trebuit să facem pentru realizarea terenului de sport şi a locului de joacă. Nu exista până acum niciun  spaţiu de joacă, un loc de recreere. De aceea a fost una dintre priorităţile mele. Mai avem atâtea de înfaptuit , e greu să faci în doar doi ani ceea ce nu a făcut nimeni înaintea ta” spune primarul Ionel Paşol.

Cristina Rotaru,Claudiu Cimpoeru


Publicat  :  februarie 2, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare