Horoscop „Pe surse”-Săptămâna 4 -10 iunie 2018

Horoscop-Berbec
Un început de săptămână ce pare, la prima vedere, inspirat la capitolul relații de prietenie, startul unor proiecte de anvergură. Însă există un mare semn de întrebare, îndeosebi dacă este vorba de obținerea unor credite, împrumuturi sau sponsorizări în vederea inițierii sau dezvoltării unei afaceri prsonale. Nu este cazul să te implici în acțiuni care te predispun la compromisuri. Te bucuri de susținerea familiei pentru a depăși eventualele probleme de natură financiară. Spre sfârșitul săptămânii ești foarte agitat, dornic să pui lucrurile la punct în relația cu partenerul de viață dar și în relația cu părinții. Este posibil ca nemulțumirile tale să atragă tot felul de probleme de natură relațională.

Taur
Ai tendința să fii prea idealist, în ceea ce privește relațiile de prietenie iar aceasta va conduce inevitabil la dezamăgiri, trădări venite din partea anumitor persoane. Nu este tocmai momentul potrivit pentru a face cadouri sau pentru a da bani cu împrumut. Pot avea loc conversații intense dar care te vor ajuta să vezi cu alți ochi relația cu anumite persoane. Pui mai mult accent pe colaborare, noi posibilități de dezvoltare la nivel intelectual. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la epuizare fizică și/sau la nivel mental. Ar cam fi timpul să te mai relaxezi și tu.

Gemeni
Ai tendința să exagerezi cu impresiile negative și nemulțumirile la adresa unui superior. Trebuie doar să stai departe de bârfele colegilor și să încerci să găsești singur soluțiile la problemele cu care te confrunți, în plan profesional. Ai resursele necesare pentru a găsi exact ce îți dorești în plan profesional. Planetele te susțin să faci o schimbare majoră, totul este să fii mult mai hotărât și să nu te lași influențat de pesimismul altora. Se cere mai multă prudență în plan financiar! Spre sfârșitul săptămânii este posibil să apară tot felul de tentații care țin, fie de înnoirea garderobei, fie îți dorești să pleci într-o călătorie.

Rac
Se cere mai multă atenție în relația de mariaj. Nu este exclus să apară noi posibilități de creștere a veniturilor pentru partenerul de viață ceea ce te va avantaja și pe tine. Nu exagera însă, atunci când vine vorba despre acțiuni pe care vrei să le demarezi în secret și care vizează relația cu cineva aflat la distanță. Lucrurile sunt destul de confuze și nu te poți baza pe promisiunile care ți se fac acum. La sfârșit de săptămână este posibil ca problemele din carieră să se răsfrângă și în relația cu familia.

Leu
Este un început de săptămână agitat în relația de mariaj. Intervin tot felul de obligații, sarcini care se cer a fi rezolvate urgent neavând prea mult timp mliber să te ocupi și de propria persoană. Se poate vorbi despre șansa de a schimba ceva în plan profesional sau în privința domiciliului. Ai sentimentul că ești în contratimp și nu prea știi ce anume să pui pe primul plan: cariera sau familia? La sfârșit de săptămână, chiar dacă vor mai exista și nemulțumiri, mai ales dacă pleci la drum lung ai totuși ocazia să te lămurești ce vrei de la tine, de fapt.

Fecioară
Starea de agitație continuă ar putea să îți creeze probleme serioase de sănătate. Este nevoie de mai multă ordine în programul de lucru dar și în ceea ce privește relația cu prietenii. Spre sfârșitul săptămânii nu ești sigur ce decizii să iei, în plan profesional. Poate fi vorba de propuneri incitante, ce par promițătoare la prima vedere dar lucrurile sunt, de fapt, foarte instabile. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii legate de un eventual parteneriat sau să demarezi noi acțiuni legate de carieră. La sfârșit de săptămână ai face bine să fii mai atent la relația cu prietenii!

Balanță
La început de săptămână este posibil să te confrunți cu nemulțumiri legate de propriul copil. Nu te grăbi să sari la ceartă, ci este bine să privești și punctul de vedere al celuilalt. Fii mai prudent în ceea ce privește propria sănătate. Munca excesivă este posibil să îți abată atenția de la lucrurile care contează cu adevărat. Nu este o perioadă foarte favorabilă pentru deplasări. La sfârșit de săptămână, chiar dacă există riscul să ajungi la ceartă cu partenerul de viață, o plimbare în mijlocul naturii este binevenită.

Scorpion
Ești foarte preocupat de relația cu familia și de eventualele schimbări, modificări pe care le poți face prin casă. În a doua parte a săptămânii este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește eventualele probleme de sănătate sau de altă natură legate de prorpiul copil. Nu este o perioadă tocmai favorabilă în plan sentimental. La sfârșit de săptămână ai face bine să nu exagerezi cu munca sau, dacă ești deja implicat într-un conflict cu un coleg de muncă, este bine să găsești resursele necesare, apelând la tact și diplomație, pentru a depăși cu bine orice stare de nemulțumire.

Săgetător
În această săptămână te implici foarte mult în cadrul relației de cuplu, venind cu tot felul de idei sau chiar tu poți fi susținut de către partenerul de viață în cadrul unui proiect profesional. Ești nevoit să faci multe drumuri către diferite instituții pentru a obține anumite aprobări sau chiar finanțele necesare pentru a demara o afacere sau un proiect important. La sfârșit de săpătmână este posibil să apară probleme în relația de dragoste. Cu cât ești mai calm, cu atât îți va fi mai ușor să treci peste orice eventual conflict.

Capricorn
Este o săptămână în care vrei cu orice chip să răzbați prin muncă proprie, conștiinciozitate și dedicare. Trebuie să fii mult mai atent la propria sănătate și să nu exagerezi cu munca. Nu te grăbi să semnezi contracte sau să accepți noi colaboratori. Ești predispus la furt, minciuni, trădări. Spre sfârșitul săptămânii ai oaczia să te eliberezi de obligațiile profesionale concentrându-ți mai mult atenția către familie, de unde pot să apară tot felul de provocări cărora ești nevoit să le faci față. Te tine depinde modul în care reușești să readuci starea de armonie în relația cu ceilalți.

Vărsător
Lucrurile nu se rezolvă de la sine, mai ales dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Nu te amăgi că, dacă te faci că nu observi anumite lucruri din relație, chiar se și rezolvă anumite animozități. Este foarte necesar să discuți deschis, sincer și să spui ceea ce vrei, ce îți place și ce nu și chiar să îți accepți propria vină. Poate fi considerată o săptămână dedicată noilor posibilități de evoluție în relația cu ceilalți.

Pești
Ești foarte nemulțumit de relația cu familia sau de felul în care comunici cu părinții. Te simți nedreptățit și de aici apar tot felul de confruntări, reproșuri, certuri care, cu siguranță, nu vor conduce la nimic bun. Ai ocazia să vezi care este, de fapt, adevăratul motiv din spatele unor acțiuni, vorbe, bârfe. Spre sfârșitul săptămânii ești nemulțumit că trebuie să faci cheltuieli pentru alții, deși ai foarte mult chef să te distrezi, doar tu și partenerul de viață, departe de lumea dezlănțuită.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  iunie 3, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare