Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 25 iunie – 1 iulie 2018

horoscopBerbec
Ai ocazia să schimbi brusc direcția, în ceea ce privește un curs de specializare, o călătorie sau pur și simplu să te răzgândești, atunci când vine vorba despre o negociere, tranzacție. Se anunță zile fierbinți la capitolul relație de amor, ceea ce nu este tocmai favorabil pentru tine, având în vedere tumultul de emoții, trăiri, de pasiunea pe care o pui în cadrul unei relații ce pare a fi compromisă deja. Spre sfârșitul săptămânii este bine să asculți de sfatul unei persoane mai în vârstă sau mai experimentată în ceea ce privește cariera sau schimbările pe care vrei să le faci în plan profesional. Nu este exclus să declanșezi nemulțumiri în relația de familie în urma unor decizii pe care le iei la nervi.

Taur
Te poți aștepta la primirea unor vești neplăcute legate de părinți sau de o problemă de sănătate a unuia dintre ei. Nu ai decât să fii alături de cei dragi, fie că este vorba despre sfaturi, fie că va trebui să te îngrijești de ei. Ai multe schimbări de făcut prin casă, gospodărie sau ești nevoit să vinzi o proprietate care ar putea fi în dezavantajul tău. Evită să te implici într-un parteneriat care se va dovedi destul de păgubos. La sfârșit de săptămână ești predispus la apariția unor nemulțumiri venite din partea șefilor. Nu este cazul să îți exprimi intenția de a face o schimbare importantă de direcție, în zona profesională.

Gemeni
Ai tendința să spui lucrurilor pe nume franc, fără menajamente și astfel să îți atragi dușmani veritabili. Nu te grăbi să spui tot ce ai pe suflet căci ceilalți ar putea să folosească împotriva ta aceste informații. Ai face bine să te îngrijești mai mult de propria sănătate și să eviți excesul de mâncare și alcool, tutun sau cafea. Ești derutat în ceea ce privește o relație de amor neștiind prea clar ce așteptări să ai de la o persoană de care te simți foarte atras. La sfârșit de săptămână pot apărea probleme cu ocazia unei călătorii. Ești predispus la accidente sau poți primi vești proaste care țin de o persoană apropiată aflată în străinătate.

Rac
Avem de-a face cu o săptămână agitată, la capitolul relații. Ai tendința să exagerezi, atunci când vine vorba despre relația de cuplu devenind, poate, prea critic. Nu este cazul să exagerezi cu reproșurile pentru că astfel riști să distrugi o relație echilibrată. Starea de stres de la locul de muncă îți poate aduce probleme serioase de relaționare cu colegii și/sau superiorii. Există riscul ca, spre sfârșitul săptămânii, să renunți definitiv la o relație de afacere sau de parteneriat. În weekend ești predispus la amendă, accident.

Leu
Trebuie doar să fii mai prudent, dacă ai de făcut o achiziție sau schimb de locuințe. Nu este o perioadă favorabilă pentru a face investiții imobiliare. Ești foarte solicitat la locul de muncă, primești sarcini de lucru pe care trebuie să le duci la îndeplinire într-un timp foarte scurt. Este posibil să faci o deplasrae în străinătate în interes de serviciu. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii mult mai atent la relația cu partenerul de viață și să eviți orice conflict. Te simți obosit și astfel ai tendința să pui în cârca celuilalt grijile și problemele tale.

Fecioară
Nu este o săptămână tocmai favorabilă pentru examene sau luarea unor decizii legate de un proces sau eventual semnarea unor acte importante. Ești predispus la pierderi financiare, investiții păguboase. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa șantajat de așa zișii colaboratori care se pretind a fi serioși. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Ești predispus la certuri cu colegii, pierderea unui loc de muncă sau tot felul de răsturnări de situație în plan profesional.

Balanță
Nu este bine să te bazezi pe banii pe care îi câștigi din muncă personală, mai ales dacă te-ai decis să achiziționezi o locuință. Pot apărea răsturnări de situație legate de legislația bancară, un împrumut care îți poate da peste cap anumite planuri, proiecte. Mare atenție la posibilele defecțiuni care pot apărea prin casă legate de aparatura electocasnică sau este posibil să te accidentezi în propria gospodărie. La sfârșit de săptămână ești predispus la certuri cu persoana iubită așa că trebuie să fii mult mai atent la modul în care îți exprimi propriile dorințe, așteptările pe care le ai de la celălalt.

Scorpion
Neplăcerile din carieră tind să se accentueze și astfel să ajungi la ruperea unui parteneriat important. Ai sentimentul că nu mai reziști la stresul, epuizarea la nivel mental. Nu este exclus să apară tot felul de acuzații, reproșuri venite din partea unor colegi răutăcioși. Ai nevoie de mai multă odihnă, de influențe pozitive, întâlniri cu prieteni optimiști care te pot ajuta să depășești cu bine eventualele probleme de sănătate. La sfârșit de săptămână ești predispus la certuri cu părinții, neplăceri care sunt exprimate cu vehemență iar aceasta te poate tulbura, la nivel emoțional.

Săgetător
Chiar dacă ai șansa de a câștiga prin intermediul altora, ai ocazia să constați că, așa cum vin, banii se și duc. Important este să fii atent, dacă ești implicat într-un proces sau în dezbaterea unei moșteniri. Nu te grăbi să semnezi acte importante, până când nu citești cu atenție și vezi despre ce anume este vorba. La sfârșit de săptămână ești predispus la accidente și/sau la probleme de comunicare, relaționare cu rudele apropiate.

Capricorn
Este o săptămână importantă în colectivul de muncă și în tot ceea ce înseamnă asumarea de responsaiblități, schimbări de direcție legate de un proiect profesional lansat cu ceva timp în urmă. Nu este cazul să te agiți prea mult să iasă totul perfect, mai ales atunci când vine vorba despre muncă. Starea de epuizare fizică și mentală e posibil să te țină pe loc și să ai sentimentul că nu poți înainta în direcția aleasă de tine. Ai nevoie de o pauză, un concediu pentru a reuși să îți refaci forțele. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te plimbi, alături de partenerul de viață.

Vărsător
Va trebui să te îngrijești mai mult de prorpia sănătate și să nu te minți singur că nu ai, de fapt, nici o problemă. Fii mai atent, dacă ai de făcut o deplasare în interes de serviciu întrucât ești predispus la tot felul de neplăceri, obstacole sau putem să vorbim despre o anulare a deplasării. Ai nevoie de mai mult sport, de mișcare și las-o mai ușor cu excesul de alcool și/sau cafea. La sfârșit de săpătmână ai ocazia să te preocupi mai mult de propria persoană fiind oarecum forțat de împrejurări, ai senzația de epuizare fizică.

Pești
Este o săptămână agitată, la capitolul amor, relația cu sexul opus. Când să spui că te-ai mai liniștit și tu, apare altceva care să te tulbure la nivel amoțional. Ai vrea să te dedici mai mult sarcinilor de serviciu, să atragi mai mulți bani în contul personal. Se pare că ești predispus la probleme de sănătate care se cer a fi urgent remediate. Nu exgaera, atunci când vine vorba de certurile cu colegi sau cu persoane care vor cu orice chip să te destabilizeze, din punct de vedere psihic și emoțional. Pot fi reluate discuțiile pe tema unui serviciu sau a unei colaborări cu persoane aflate în străinătate.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  iunie 24, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare