Horoscop „Pe surse” – Săptămâna 20 – 26 august 2017

horoscopBerbec
Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă, din punct de vedere sentimental, un interval plin de pasiune, nevoia de a iubi și de a te simți iubit. Nu duci lipsă de idei, inițiative, atunci când vine vorba despre implicarea în activități care țin de profesie, locul de muncă. Nu este exclus să ai sentimentul că „pedalezi în gol” și că nu reușești să concretizezi tot ceea ce ți-ai propus. Este momentul să revizuiești, să verifici anumite colaborări din trecut, proiecte pe care le-ai abandonat. La sfârșitul acestei săptămâni te bucuri de susținere venită din partea partenerului de viață în domenii care țin de investiții, relația cu străinătatea sau te poți bucura de o deplasare peste hotare.

Taur
Ești mult mai preocupat de casă și familie investind multă energie în această direcție. Reușești să finalizezi anumite acțiuni, proiecte care vizează o casă, o renovare pe care ai tot amânat-o, din diverse motive. Este posibil să reiei unele conversații cu o persoană iubită din trecut. Poate să revină acum în viața ta un personaj care a jucat un rol important, din punct de vedere sentimental. Totul este să nu te lași furat de himere și să dai dovadă de realism. Din data de 23 august se pare că dedici mai mult timp pentru zona creativității reluând un hobby sau o muncă de creație care ți-a adus cândva starea de împlinire. La sfârșitul acestei perioade te preocupi mai mult de un proiect profesional, o colaborare care ar putea să-ți aducă realizări impresionante.

Gemeni
În prima parte a acestei săptămâni ești într-o stare de agitație, dinamism, te miști încontinuu în planul comunicării eficiente dar și în celelalte activități pe care le desfășori. Interacționezi mai mult cu rudele apropiate, ești mult mai dispus să colaborezi deschis cu ceilalți, cu vecinii. Va trebui să acorzi o atenție specială la aparatele electrocasnice, care se pot defecta acum mai ușor. Ești predispus la unele ciondăneli în relația cu propriii părinți. Ceva te nemulțumește și nu prea știi cum să îți spui punctul de vedere. Ai tendința de a critica excesiv, fără să accepți că și tu ești supus greșelilor. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să te bucuri de prezența persoanei iubite sau de o realizare venită prin intermediul copilului.

Rac
Te poți bucura de un câștig financiar, cât timp dai dovadă de conștiinciozitate și implicare în munca pe care o prestezi. Primești susținere din partea superiorilor, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate. În partea secundă deja te mobilizezi mult mai mult, atunci când vorbim despre pregătirea pentru un examen, concurs, interviu. Nu va lipsi nici starea de confuzie, neîncredere, acel sentiment că, oricât de mult te-ai strădui, parcă nimic nu iese așa cum ți-ai propus. Spre sfârșitul săptămânii în discuție ai ocazia să te bucuri, alături de familie, te simți mulțumit în propria casă. Putem să vorbim despre noroc, o realizare ce poate avea legătură cu o vânzare sau achiziția unui obiect de valoare, eventual o proprietate. Va trebui să fii foarte atent la semnarea oricărui contract, document, act oficial.

Leu
Are loc, în această perioadă, o Eclipsă de Soare în zodia ta iar aceasta va declanșa o revoluție și implicit o evoluție la nivel personal putând să vorbim despre o perioadă de redescoperire a propriului Eu, a sensului profund al vieții. Putem vorbi și despre o posibilă criză de identitate sau dimpotrivă, o săptămână de expansiune, de relansare în plan personal și relațional. Cert este că putem asista acum la provocări reale și care nu îți vor acorda pauze, ci ești provocat să muncești, să te implici în tot felul de acțiuni. Sunt încurajate inițiativele personale, proiectele noi, schimbările de imagine și atitudine cu impact pe termen îndelungat. Putem vorbi despre reconfigurarea planului material, financiar. La sfârșitul acestei perioade pot avea loc discuții intense și constructive cu rudele apropiate.
Fecioară
În perioada analizată aici poți avea de-a face cu o adevărată renaștere, dezvoltare în plan spiritual fiind un moment bun de reflecție și o analiză interioară amănunțită pentru a reuși să găsești răspunsuri importante în privința propriei existențe. Este o perioadă de introspecție, de implicare în acte de caritate, în activități care ar putea să te ajute să te eliberezi de bagajul karmic acumulat. Este necesar să dai dovadă de sinceritate în raport cu propria persoană, să observi ce anume ar trebui să păstrezi și ce trebuie să elimini din viața ta. Putem să vorbim despre realizări, împliniri, noroc în plan financiar. Ceea ce vei primi acum are legătură cu acțiunile demarate în trecut. Pot reveni în viața ta persoane interesante, oameni cu care ai unele aspecte restante de lămurit.

Balanță
Putem să vorbim despre o perioadă importantă, în ceea ce privește relația cu prietenii apropiați și cu grupul din care faci parte. Vei pune un mai mare accent pe socializare, pe interesele de grup și implicarea în reuniuni, organizarea de proiecte pe termen îndelungat. Ai ocazia să participi la evenimente publice cu scopuri umanitare sau poți beneficia de susținere, sprijin venit din partea unor ghizi, mentori care te vor îndruma către o direcție clară. Se poate vorbi despre o săptămână de bun augur dar și de schimbări importante, care vor avea impact pe termen îndelungat. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu colegii, colaboratorii și să eviți bârfele cu aceștia. Tot acum ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete.

Scorpion
Urmează o perioadă de schimbări importante în zona carierei și/sau în ceea ce privește imaginea ta publică. Este posibil să renunți la un loc de muncă sau poți să promovezi pe un post mult mai bine plătit dar care vine și cu un nou set de responsabilități. Primești acum susținerea de care ai nevoie din partea familiei pentru a reuși să treci cu bine peste anumite pierderi financiare. Nu te poți baza prea mult pe prieteni. În această perioadă poți să primești informații false, promisiuni care nu vor fi respectate. La sfârșitul acestei săptămâni îți priește starea de solitudine, eventual o călătorie în locuri încărcate de spiritualitate. Ai nevoie de liniște și retragere din aglomerația urbană.

Săgetător
Putem să vorbim despre schimbări destul de importante și care vizează călătoriile pe distanțe mari dar și studiile superioare. În altă ordine de idei putem spune că un impact major vor avea, în perioada analizată aici, contactele cu alte culturi, activitățile de calificare și formare profesională, preocupările care vizează religia, nevoia de a adopta o nouă filozofie de viață. În această săptămână vei face mai multe deplasări care te vor ajuta în evoluția din planul spiritual, poți primi sprijinul venit din partea mentorilor, al ghizilor, al profesorilor, te întâlnești cu persoane care vor avea un impact major în dezvoltarea ta spirituală. La sfârșitul acestei perioade îți concentrezi atenția pe relația cu prietenii, activitățile desfășurate în cadrul unui grup, o asociație.

Capricorn
Sunt aduse în prim plan acțiunile legate de bani și resursele obținute prin intermediul celorlalți, moșteniri, vești legate de moarte, crize și transformări interioare. Se poate vorbi acum despre nevoia de a reformula anumite contracte care au legătură cu impozite, credite, divorț, investiții financiare sau materiale. Se poate vorbi și despre nevoia de a fi apreciat, iubit. În partea a doua a acestei săptămâni este posibil să reiei unele discuții cu persoane aflate la mare distanță dar vei simți și nevoia de a călători în locuri unde nu ai mai ajuns de foarte mult timp. La sfârșitul perioadei analizate aici ai ocazia să lansezi noi strategii importante și care vizează cariera personală.
Vărsător
Eclipsa de Soare din zodia Leu, care are loc în perioada analizată aici, va aduce în prim plan, pentru tine, domeniul relațional, cel al parteneriatelor. Este posibil să reiei acum unele colaborări mai vechi, să te întorci la un partener din trecut dar te poți confrunta și cu starea de confuzie, nehotărâre în privința relației de mariaj în care ești deja implicat. Energia acestei Eclipse de Soare este posibil să îți aducă o întâlnire de Destin, o relație de natură karmică. Vei fi condus astfel către găsirea unui (nou) partener de viață sau poți primi acum impulsul necesar pentru a te căsători. La sfârșitul perioadei analizate sunt favorizate călătoriile pe distanțe lungi, eventual peste hotare.

Pești
Urmează o perioadă în care va trebui să găsești echilibrul între viața profesională și nevoia de odihnă după muncă, relaxare, distracție. Este posibil să te confrunți cu fluctuații, stări de indispoziție care vor alterna cu perioade scurte de dinamism apoi oboseală acută, lipsă de energie. Te poți aștepta la schimbări importante, legate de locul de muncă, relația cu șefii și/sau colegii de aici. Ceea ce demarezi acum în plan profesional va avea impact pe termen îndelungat. Se recomandă prudență în relația de mariaj. Este posibil să nu te faci înțeles datorită oboselii iar aceasta ar putea declanșa certuri destul de dure cu partenerul de viață. La sfârșitul perioadei analizate putem să vorbim despre noroc la bani, susținere venită din partea partenerului de viață sau poți primi vești bune legate de o moștenire, un partaj.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  august 20, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare