Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 18 – 24 septembrie 2017

imagesBerbec
Încă te mai poți bucura de aspecte favorabile care vizează planul sentimental, relațional, distracțiile, hobbyurile sau eventualele oportunități legate de o asociere, colaborare, lansarea unei (noi) afaceri. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu superiorii, la posibilele certuri, contraziceri care te pot dezavantaja la locul de muncă. În partea secundă a perioadei analizate este necesar să îți dozezi energia de care dispui orientând-o către o direcție mult mai clară, în plan profesional. Nu este recomandat să te implici în proiecte care depășesc resursele de care dispui. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să descoperi strategii mult mai eficiente pentru a reuși să atragi câștiguri, avantaje în plan material, financiar.

Taur
În prima parte a acestei săptămâni reușești să te mobilizezi și să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, legat de casă, familie. Este vorba despre anumite treburi pe care vrei să le ordonezi dând dovadă de creativitate, inspirație și bun gust. Este posibil să achiziționezi un obiect necesar prin casă, gospodărie. Planul sentimental poate să treacă prin transformări profunde. Este momentul în care poți pune capăt unei relații care te-a bulversat peste măsură punându-ți răbdarea la încercare. Ai acum capacitatea de a fi mult mai rațional fiind timpul să îți vezi de drumul tău, fără să mai accepți nici-un fel de compromisuri. Spre sfârșitul perioadei analizate te dedici unui proiect profesional fiind un moment prielnic pentru a recupera anumite informații sau te poți bucura de susținerea venită din partea partenerului de viață, în privința unei investiții.

Gemeni
La debutul acestei săptămâni sunt favorizate negocierile, călătoriile în interes de afaceri având ocazia să atragi colaborări fructuoase. Știi cum să te faci apreciat, plăcut, atunci când vine vorba despre relația cu rudele apropiate. Va trebui să dai dovadă de atenție în privința casei și relației cu părinții. Este posibil să afli vești legate de o problemă de sănătate a unuia dintre părinți. Este nevoie de mobilizare în privința gospodăriei, a locului natal, poți lua decizia de a schimba domiciliul. Spre sfârșitul acestei perioade te preocupi mai mult de relația cu propriul copil. Ai ocazia să petreci mai mult timp alături de persoana iubită. În ultima zi a acestei săptămâni te preocupi mai mult de propria sănătate. Îți priește să stai mai mult pe lângă casă, să te bucuri de liniște în locul tău preferat.

Rac
Încă te mai poți bucura de o perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar, cu precădere în prima parte a perioadei analizate. Va trebui să dai dovadă de prudență, dacă te-ai decis să conduci propria mașină sau să pleci într-o excursie. Ești predispus la probleme legate de oase, dureri de spate sau probleme ale sistemului imunitar. Va trebui să acorzi o atenție specială la lucrul cu acte, documente importante sau dacă ai de susținut un examen, interviu. În partea secundă a acestei săptămâni te poți bucura de susținerea venită din partea familiei, de o realizare importantă legată de o casă sau poți achiziționa un obiect de valoare. Spre sfârșitul perioadei în discuție te bucuri de atenția venită din partea persoanei iubite. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Pot să apară unele certuri, disensiuni în relația sentimentală, din lucruri aparent mărunte.

Leu
În prima parte a perioadei supusă atenției aici ai destul timp pentru a te bucura de șarm și farmecul personal pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai propus, în plan personal și/sau profesional. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vorbim despre planul financiar întrucât ești predispus la unele pierderi, cheltuieli nejustificate datorate unei atitudini nechibzuite. Sunt favorizate acum studiile, acumularea de bani prin valorificarea abilităților intelectuale de care dispui. La sfârșitul acestei săptămâni poți să beneficiezi de susținerea venită din partea familiei dar te poți aștepta și la unele altercații, reproșuri. Ceva nu îți convine iar dacă vorbim și despre bani atunci chiar ai tendința de a te comporta agresiv.

Fecioară
La debutul acestei săptămâni ai ocazia să te bucuri de o atenție specială, în plan sentimental. Este posibil să dai curs unei relații de amor pe care preferi să o ții secretă. Într-un fel, se leagă planul sentimental de cel material, financiar. Ești plin de energie, hotărâre numai că este posibil să vorbim despre răsturnări de situații legate de o casă, proprietate. Te poți confrunta cu diverse altercații dar și cu luarea unor decizii ferme în cadrul relației de cuplu. Va trebui să dai dovadă de prudență. Ai tendința de a fi prea critic, orgolios încercând să-ți vezi doar propriul interes, fără să mai ții cont de ceea ce dorește partenerul de viață. La sfârșitul perioadei analizate pot avea loc discuții intense cu partenerul de cuplu sau cu rudele apropiate.

Balanță
Te poți bucura, în perioada supusă analizei aici, de susținerea venită din partea unui prieten sau poți lua decizia de a da startul unei (noi) colaborări, asocieri. Au loc acum multe discuții de taină în încercarea de a găsi soluții salvatoare legate de finanțarea unui proiect care se pare că te-a condus pe o pistă falsă. Este nevoie să renunți la anumite strategii de lucru și să privești unele acțiuni, relații dintr-un alt punct de vedere. Este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate încercând să urmezi un nou regim alimentar și/sau de viață. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să te bucuri de câștiguri venite prin munca personală.

Scorpion
Este recomandat să profiți de perioada favorabilă, în plan profesional, mai ales în prima parte a acestei săptămâni. Ai acum ocazia să te implici într-o afacere destul de profitabilă. Evită să dai curs unor activități legate de un grup, o asociație și/sau să dai bani cu împrumut. Este posibil să apară unele discuții, certuri în relația cu prietenii apropiați sau te poți simți trădat de aceștia. Are loc acum o schimbare destul de importantă de „macaz” în cadrul relațiilor de prietenie. Pleacă acum unii dintre aceștia pentru a face loc altor relații, mult mai avantajoase. La sfârșitul perioadei analizate te simți foarte bine, cât timp faci ceea ce îți place.

Săgetător
În această perioadă sunt favorizate relațiile sentimentale la distanță sau cu o persoană aflată în străinătate, îndeosebi în prima parte a perioadei în discuție. Ești foarte concentrat pe realizarea sarcinilor de serviciu și pe imaginea ta publică. Va trebui să acorzi o atenție specială relației pe care o ai cu superiorii. Este posibil să iei acum decizia de a schimba, finaliza o activitate profesională încercând să te orientezi spre un alt domeniu de activitate. Putem să vorbim despre o perioadă de perfecționare dar și despre necesitatea de a te adapta la noile condiții de muncă. Spra sfârșitul săptămânii îți concentrezi atenția pe relația cu grupul, organizația din care faci parte. Primești acum susținerea de care ai nevoie pentru a putea da startul unui proiect ambițios.

Capricorn
La debutul acestei perioade ai șansa de a te bucura de câștigurile financiare venite prin intermediul partenerului de viață. Este posibil să obții acum un împrumut avantajos sau să ai câștig de cauză în cadrul unui proces. Va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre relația cu persoane aflate în străinătate. Va trebui, de asemenea, să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Spre sfârșitul acestei perioade îți concentrezi atenția mai mult în zona profesională fiind timpul să dai dovadă de hotărâre, ambiție dar și diplomație. Putem să vorbim și despre călătorii efectuate în interes profesional precum și despre dezvoltarea unor relații de asociere cu persoane de peste hotare. În ultima zi a săptămânii analizate te poți bucura de susținerea venită din partea unor prieteni. Atenție la informațiile pe care le împărtășești cu aceștia!

Vărsător
Începutul acestei săptămâni pare destul de promițător, la capitolul relație de cuplu, mariaj dar și la asocieri profitabile. Totul este să fii „pe fază” și să profiți de aceste oportunități. Va trebui să acorzi o atenție specială eventualelor probleme de sănătate fiind predispus acum la intervenții chirurgicale, intoxicații sau probleme digestive. Este posibil să te confrunți cu unele pierderi de bani, amenzi, cheltuieli neașteptate. În partea a doua a acestei perioade sunt favorizate relațiile cu străinătatea, călătoriile peste hotare precum și primirea de bani, finanțare venită din parte unor persoane aflate peste granițele țării. La sfârșitul acestei săptămâni te vei preocupa mai mult de cariera proprie și de imaginea ta publică.

Pești
Putem să vorbim despre o stare de agitație în cadrul relației de cuplu. Pot reveni acum în discuție aspecte care țin de propria casă, gospodărie sau relația cu părinții. Este posibil să ajungi la probleme serioase în cadrul relației de cuplu, ba chiar poți lua decizia bruscă de a te separa de partenerul de viață. Va trebui să dai dovadă de mai mult calm și diplomație aici. În partea secundă a perioadei în discuție ești mult mai preocupat de câștigurile pe care le poți obține prin intermediul celorlalți. Pui un accent mai mare pe latura intimă, senzuală a vieții în doi. La sfârșitul acestei săptămâni ți-ar prinde bine o excursie efectuată departe de casă sau o mai mare preocupare pentru latura spirituală a vieții.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  septembrie 17, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare