Horoscop „Pe surse”-Săptămâna 17 – 23 septembrie 2018

horoscop pe surseBerbec
Avem de-a face cu o săptămână plină de neprevăzut la capitolul finanțe, credite, taxe și împrumuturi, un eventual proces în legătură cu o moștenire. Încă de la începutul săptămânii soliciți ajutorul unei persoane mai în vârstă sau unui expert care să te ajute pentru a găsi soluții salvatoare în situațiile critice. La mijlocul săptămânii s-ar putea să fii revoltat împotriva unor prieteni sau a unui grup, o asociație din care faci parte și să ajungi astfel la tot felul de certuri, contraziceri și chiar să rupi anumite relații în mod agresiv, brusc. La sfârșit de săptămână alegi să te retragi într-un mediu sigur preferând să stai în solitudine și să îți aduni gândurile sau măcar să te relaxezi mai mult. De evitat starea de pesimism și neîncredere în propria persoană!

Taur
Ești preocupat de studiile superioare, de reluarea unor discuții pe tema unui interviu, examen sau chiar a unor colaborări cu persoane aflate în străinătate. Este foarte multă agitație în carieră beneficiind acum de multă energie, conștiinciozitate, ai forță de acțiune, ingeniozitate, capacitatea de a te mobiliza rapid, atunci când este nevoie de tine. Știi cum să le fii de ajutor celorlalți din echipa de lucru superiorii putându-se baza pe tine. Pe de altă parte, stai bine la capitolul relație sentimentală și ceea ce părea pierdut definitiv tinde să revină acum, cu și mai multă forță în viața ta și astfel reiei dialogul cu o persoană dragă discutând în termeni mult mai amiabili. Te bucuri de atenție, declarații de dragoste, pasiune. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci mai mult timp alături de prieteni, poate chiar mergi la o petrecere.

Gemeni
Se discută mult despre casă, schimbări pe care vrei să le faci prin gospodărie este posibil să faci o schimbare de domiciliu sau o renovare. Ești susținut de partenerul de viață în demersurile tale așa că nu prea ai de ce să te plângi. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește călătoriile îndepărtae sau dacă ai de susținut examene, un interviu, pe la jumătatea săptămânii. Te poți aștepta la răsturnări de situație legate de relația cu un prieten sau în privința unei persoane de la care aveai așteptări. Este foarte important să te ții tare pe poziție și să nu cedezi în fața unor insistențe, mai ales dacă este vorba de bani și/sau de semnarea unor documente importante. La sfârșit de săptămână pui la cale strategii importante legate de carieră sau de imaginea ta publică, tot ce ține de publicitate, de recunoașterea ta în plan social.

Rac
Se resimte o oarecare încordare în relația de mariaj sau în cea de afaceri. Nu te agita și nu te încăpățâna într-o direcție care, oricum nu te va avantaja, din nici-un punct de vedere. Ce este să fie al tău oricum va fi, așa că las-o mai ușor cu tendința de a te ține cu dinții de lucruri care nu au neapărat o valoare deosebită pentru tine. Ești predispus la accidente, intervenții chirurgicale, pe la jumătatea săptămânii. Nu exagera cu starea de nervi, de impulsivitate întrucât nu faci decât să atragi și mai multe dușmănii. La sfârșit de săptămână ai ocazia să pleci în pelerinaj pe la locuri sfinte sau poți fii mult mai atras de latura spirituală a existenței.

Leu
Putem să vorbim despre multă muncă la serviciu dar și recunoașterea meritelor tale. Ești apreciat pentru efortul depus și pentru capacitatea de a fi un bun coleg. Știi cum să joci rolul de lider având capacitatea de a veni cu tot felul de idei, care mai de care mai interesante. Chiar dacă ai mari semne de întrebare legate de o relație de colaborare, de afaceri sau chiar de mariaj, acum este momentul să fii mult mai hotărât în deciziile comune pe care le vei lua. Se cere mai mult calm și răbdare, mai ales atunci când vine vorba să iei decizii ce implică mulți bani. Nu te lăsa impresionat de vorbele unor amici care vor cu orice chip să te denigreze. Știi exact ce ai de făcut și care este, de fapt, drumul pe care trebuie să îl urmezi pentru a reuși să depășești eventualele probleme de natură financiară. Cert este că trebuie să te întinzi „cât îți este plapuma”, fără să te mai lamentezi că nu ai suficiente resurse financiare. La sfârșit de săptămână ți se fac anumite promisiuni legate de bani, un împrumut sau poate chiar o investiție, ai face bine să nu te bazezi pe ceea ce ți se promite acum. Fii ferm, atent la detalii și ai să vezi că se face lumină, chiar și acolo unde sperai mai puțin.

Fecioară
Ești pus serios pe treabă, mai ales dacă ești decis să urmezi anumite cursuri, să susții examene importante care te vor propulsa pe o nouă treaptă în plan profesional. Familia este de partea ta susținându-te moral cu sfaturi și chiar cu bani. Ai ocazia să te bucuri de o reușită venită din partea propriului copil, în ciuda aparentelor neînțelegeri din relația cu acesta. Fii mai atent la modul în care îți exprimi eventualele nemulțumiri. Evită să fii critic și prea grijuliu cu persoanele dragi întrucât nu faci decât ca, din simple vorbe, să se ajungă la certuri destul de serioase. La sfârșit de săptămână alegi să petreci momente frumoase, alături de partenerul de viață sau pur și simplu te bucuri de prezența celorlalți savurând momente de visare, de liniște și armonie.

Balanță
Se revelează acum anumite răspunsuri interesante legate, fie de un parteneriat, fie de banii veniți din munca proprie. Este foarte posibil să amesteci oarecum lucrurile și să confuzi dragostea cu interesele sau cu atașamentul. Se cere mai multă prudență, în ceea ce privește o relație de dragoste. Ești foarte agitat, pasional, te gândești și te răzgândești neștiind prea clar ce vrei de la persoana iubită. Doar spre sfârșitul săptămânii este posibil să se mai așeze lucrurile și să încerci să ajungi la o stare de împăcare și de echilibru în relația cu celălalt. Este foarte important să lucrezi într-un ritm mai puțin alert și să fii mult mai prudent, în ceea ce privește propriul organism. Ai ocazia să dai startul unor planuri curajoase care îți vor aduce și câștigurile financiare pe care le aștepți de ceva timp.

Scorpion
Este perioada marilor schimbări, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația cu ceilalți, de mariaj sau chiar o colaborare importantă. Ești susținut de astre să alegi direcția favorabilă pentru tine, în plan profesional și chiar financiar. Nu te grăbi să apelezi la ajutorul părinților sau a unor rude apropiate de unde se pare că vin și multe pierderi, neplăceri și chiar probleme de relaționare. Pe de altă parte, ai ocazia să mergi în călătorie prin locurile natale sau ești mult mai preocupat de renovarea casei părintești. La sfârșit de săptămână este timpul să visezi frumos și chiar să te bucuri de romantism, de iubire. Ai grijă să nu te trezești brutal dintr-o mare iluzie amoroasă. Fii cu picioarele pe pământ!

Săgetător
Te simți bine, cât timp muncești cu spor și mai ești și bine plătit pentru aceasta. Nu exagera însă prea mult cu efortul fizic întrucât există riscul să te accidentezi sau pot să apară probleme legate de spate, de zona renală sau chiar probleme legate de inimă, tensiune arterială. Se reiau discuții cu rude apropiate ceea ce te va indipune, mai ales dacă aceștia vin cu tot felul de pretenții. Nu ai chef să dai explicații nimănui fiind mult prea concentrat pe împlinirea scopului personal. La sfârșit de săptămână, chiar dacă ai mare chef de plimbări, alegi totuși să petreci mai mult timp pe lângă casă, familie, alături de persoane dragi sau chiar vrei să mai faci unele schimbări prin casă dedicând timp activităților gospodărești.

Capricorn
Este important să ții cont de sfaturile și părerile celorlalți, mai ales atunci când anumite acțiuni, proiecte pe care le demarezi implică și investiții financiare. Las-o mai ușor cu încăpățânarea care, deși pare bună la prima vedere, te poate îndepărta de adevăratul scop. Se preconizează o mai bună comunicare cu persoane aflate în străinătate sau chiar demararea unei colaborări cu persoane de altă naționalitate. Este posibil să te înscrii la cursuri universitare sau postuniveristare și să abordezi un nou domeniu, care te atrage în mod deosebit. Este vremea să muncești susținut având șansa de a pune temelia unui nou edificiu, cu impact pe termen îndelungat, în ceea ce privește realizarea în plan profesional și implicit personal. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te întâlnești cu rude apropiate sau poți face o călătorie în locuri unde te destinzi, te relaxezi reușind să îți liniștești sufletul.

Vărsător
Ești foarte agitat, neliniștit având sentimentul că parcă mai toată lumea are ceva cu tine. Ești plin de energie, dornic să te implici în cât mai multe acțiuni simultan ceea ce te va epuiza, din punct de vedere fizic și mental. Fii mult mai prudent în relația de mariaj sau de colaborare. Nu te grăbi să dai startul unor acțiuni, unui proiect profesional. Există riscul să pierzi un loc de muncă datorită unor promisiuni de mai bine. Nu te lăsa atras în capcana unei așa zise „prietenii” întrucât riști să atragi probleme greu de remediat, pentru mult timp. Spre sfârșitul săptămânii visezi la bani mulți veniți din muncă proprie însă trebuie să acorzi o mai mare atenție la cheltuieli evitând să scoți bani din buzunar pentru orice te atrage. Se recomandă mai multă prudență la volan!

Pești
Ești nemulțumit de atitudinea unor amici care nu s-au ținut de cuvânt. Ai mult timp de recuperat, în ceea ce privește un proiect profesional neștiind ce să faci mai întâi. Totul este să fii mult mai organizat, punctual, calm și răbdător în relația cu colegii de muncă. Te poți aștepta la reacții neplăcute venite din partea unei persoane dragi, aflată departe de tine, eventual în străinătate. Nu este exclus să renunți la o relație de la care, oricum, nu aveai așteptări prea mari. Ai ocazia să pui la punct anumite acțiuni comune cu partenerul de viață care implică, fie afaceri imobiliare, fie o renovare a locuinței sau o achiziție importantă pentru casă. La sfârșit de săptămână te preocupi mai mult de propria persoană punând pe planul doi prietenii și rudele. Este timpul să fii mult mai atent în ceea ce privește propria sănătate.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  septembrie 16, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare