Florin Nidelea, primarul comunei Clejani, replică pentru Instituţia Prefectului

florin-nidelea

Miercuri, 12 iunie, Instituţia Prefectului a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat modul în care a acţionat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în perioada în care judeţul s-a aflat sub coduri de ploi şi inundaţii.
Prefectul Nina Carmen Crişu a acuzat primarii unor localităţi că au refuzat să ofere sprijin Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru evaluare pagubelor pagubelor provocate de ploi:
La Clejani ,unde au fost și acolo destul de multe efecte ale inundațiilor, domnul primar nu a vrut să primească comisia pentru a face evaluarea, spunând că dumnealui nu lucrează sâmbăta și duminica.
Îmi pare rău pentru oamenii din Clejani de situația în care primarul lor i-a pus, dar nu puteam trimite încă o dată comisia în cursul săptămânii pentru că a început evaluarea pe terenuri”, a declarat prefectul judeţului Giurgiu.
În replică, Florin Nidelea, primarul comunei Clejani, spune că informaţia nu este adevărată, prezentând şi o copie după procesul verbal încheiat duminică, 9 iunie, de către reprezentanţii comitetului şi autorităţile locale din Clejani:
Nu ştiu cine a prezentat doamnei prefect aceasta informare, dar a fost indusă în eroare. Exista procesul verbal cu nr.2841 încheiat, duminică, 9 iunie, între primăria Clejani, reprezentantă de către viceprimarul Costin Constantin şi: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ” Vlaşca”, Sistemul de Gospodărie a Apelor, Inspectoratul Judeţean în Construcţii Giurgiu. Lipseşte tocmai reprezentantul Instituţiei Prefectului.
Nu vreau să intru într-o polemică pe această temă,  prezint doar documentele care confirmă cele spuse.

Afirmaţiile primarului Florin Nidelea sunt confirmate de către procesul verbal ataşat:

clejani 1clejani 2


Publicat  :  iunie 12, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare