Exclusiv: Un criminal în serie a fost prins la Cucuruzu. Discuţiile telefonice avute de către criminal cu una dintre victime

IMG_4188O crimă oribilă a avut loc în noaptea zilei de vineri – sâmbătă, 16 iunie, în satul Cucuruzu, comuna Răsuceni.
Un criminal şi violator în serie a lovit din nou. Victima este o bătrână, în vârstă de 77 de ani, care a fost violată şi ucisă cu sadism.
În urmă cu doar două luni, criminalul a violat o tânără în vârstă de 19 ani şi a avut o altă tentativă de viol.
Deşi avea un cazier impresionat, 26 de ani de puşcărie, justiţia a considerat că nu reprezintă un pericol social şi a fost lăsat în libertate.
Era o bombă cu ceas, care putea să explodeze oricând. Autorităţile locale au transmis un semnal de alarmă oamenilor legii, dar nu au fost luate în seamă.
Ceea ce era inevitabil, s-a întâmplat.

„- Eu am recunoscut violul, aştept la instanţă. Acum sunt în concediu ăştia.. mă arestează? Care este problema? Am făcut eu 26 de ani de puşcărie, 3 ani trec repede. O să merg în dormitor, muncesc şi o să duc o viaţă de boss în puşcărie.
Tu, însă, nu o să scapi de mine toată viaţa, o să te urmăresc peste tot. Nu o să scapi de mine toată viaţa, să ştii asta! „, este un fragment dintr-o convorbire telefonică pe care criminalul a avut-o cu una dintre victimele sale.
Deşi ameninţările erau mai mult decât evidente, acesta a fost lăsat în libertate.
Întregul film al crimei, violurilor, înregistrări telefonice şi declaraţiile victimelor le vom prezenta în zilele următoare pe www.giurgiupesurse.ro.


Publicat  :  iunie 22, 2017

Related Articles

Un comentariu

  1. gogu

    Condamnare pe viata fara posibilitate de eliberare, ca la americani. daca nu intelegem ca unii oameni nu pot trai liberi, va fi vai de tara aceasta!

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare