Exclusiv : Cine este ministrul „surpriză”de la Giurgiu: Marian Mina – Ministrul Transporturilor?

mina-dragnea

În ultimele sale declaraţii publice senatorul Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, a lăsat să se înţeleagă că este posibil ca social democraţii giurgiuveni să aibă din nou un ministru după anunţata remaniere guvernamentală.
Au fost multe speculaţii după aceste declaraţii. Prima variantă, Niculae Bădălău, la Ministerul de Interne, a fost dezminţita chiar de liderul PSD: ” Nu mă interesează acest lucru „.
Cea mai probabilă versiune părea aceea în care deputatul Elena Dinu urma să fie susţinută pentru Ministerul Sănătăţii. Conducerea PSD Giurgiu şi-a dorit acest minister şi la ultima remaniere guvernamentală.
Varianta de ultimă oră, venită pe surse din capitală, dezvăluie faptul că PSD Giurgiu ar urma să primească de fapt Ministrul Transporturilor, iar persoana agreată de către PSD central pentru acest post este Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu.
Nu este prima oară când numele lui Marian Mina este vehiculat pentru funcţia de ministru al transporturilor, de fiecare dată a negat că şi-ar dori acest lucru.
Rămâne de văzut cum va reacţiona de această dată ” lupuşorul”, rămas fără o parte din dinţii de lapte după revenirea lui Niculae Bădălău la conducerea ” haitei”.


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare