Exclusiv: Barbu pregăteşte pentru săptămâna viitoare schimbarea din funcţia de viceprimar a lui Alexandru Vladu

vladu barbu

Săptămâna viitoare, urmează să fie schimbată din funcţie actualul prefect Nina Carmen Crişu. Pe ultima sută de metri, PSD Giurgiu încearcă să beneficieze de „bunăvoinţă” prefectului, pentru eliminarea lui Alexandru Vladu din funcţia de viceprimar al municipiului Giurgiu.

Organizaţia municipală a PSD urmează să propună ridicarea sprijinului politic pentru Alexandru Vladu, pe motiv că îşi doreşte să candideze pentru postul de primar al municipiului Giurgiu, din partea ALDE.Totul pe baza unor zvonuri apărute în spaţiu public, fără nicio acoperire în realitate.
Alexandru Vladu este surprins de această intenţie a colegilor de partid: ” Eu sunt preşedinte executiv al PSD Giurgiu.Au apărut multe zvonuri privind intenţia mea de a candida la primărie. Nu neg, am primit propuneri din partea mai multor partide, dar, doar atât. Dovada cea mai bună este că sunt membru PSD.Pe simple vorbe, nu pot fi luate decizii, sunt parte a echipei PSD.Nu există niciun motiv pentru schimbarea mea din funcţie. Am o relaţie instituţională foarte bună cu colegul meu de partid Nicolae Barbu”.
Cu toate declaraţiile optimiste ale viceprimarului Alexandru Vladu, intenţiile conducerii PSD Giurgiu sunt clare: schimbarea lui Alexandru Vladu din funcţia de viceprimar, considerat un adversar redutabil pentru Nicolae Barbu, la alegerile din vara acestui an.


Publicat  :  februarie 18, 2016

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare