Dupa mai bine de nouă ani,Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu are medic nefrolog

Flaviu Ciprian Șindilaru

Începând cu data de 1 iulie 2019, Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu are un medic nefrolog, specialitate care nu era acoperită de aproximativ 9 ani.

Șindilaru Flaviu Ciprian a absolvit Facultatea de Medicină Bucureşti, are rezidenţiatul făcut la Clinica de Nefrologie din cadrul Spitalului ” Carol Davila „, pentru simtologia cronică, dar şi la Spitalul Universitar Bucureşti, cu accent pe patologia acută nefrologică şi terapia de supleere a funcţiei renale prin hemodializă.

 Noul medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu este specialist în nefrologie şi medicină internă, cu competenţe în ecografie generală şi management sanitar.

” Am ocupat acest post prin concursul de rezidenţiat. Am decis să rămân la Giurgiu deoarece cunosc faptul că spitalul are mare nevoie de un medic nefrolog, majoritatea pacienţilor fiind nevoiţi până în prezent să se deplaseze pentru tratament la clinici supraaglomerate din Bucureşti.

În acelaşi timp, am fost încântat să descopăr la spitalul din Giurgiu o echipă unită de medici, majoritatea tineri, care îşi desfăşoară activitatea cu pasiune, în beneficiul pacienţilor. „, spune Flaviu Ciprian Șindilaru, noul medic nefrolog al Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Medicul Flaviu Ciprian Șindilaru îşi desfăşoară activitatea în compartimentul de nefrologie, secţia de boli interne a Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

” Mă ocup atât de pacienţii internaţi în cadrul compartimentului, cât şi de cei aflaţi în ambulatoriul de nefrologie, spitalizări de zi sau camera de gardă. Totodată, asigur şi consultaţii intraspitalicesti pacienţilor aflaţi în alte secţii ale spitalului şi care asociază o patologie renală.

Asigurăm asistenţă medicală atât pacienţilor cu insuficientă renală acută, cât şi celor cu boală cronică de rinichi, prin tratament de specialitate, investigaţii şi monitorizare. Desigur, venim şi în ajutorul pacienţilor aflaţi în programul de hemodializă, care, din cauza complicaţiilor apărute în acest stadiu al bolii, necesită spitalizări frecvente. „, ne-a mai declarat medicul Flaviu Ciprian Șindilaru.

Mihaela Rata

” Sunt spitale mari din ţara care se confruntă cu lipsa unui medic nefrolog. Este o specialitate medicală tot mai solicitată în ultima vreme, tocmai de accea suntem fericiţi pentru că putem completa colectivul medical al spitalului nostru cu un medic tânăr, foarte bine pregătit.

Cu sprijinul permanent pe care l-am avut din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, al Ministerului Sănătăţii, serviciile medicale pe care le oferă Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu devin tot mai diversificate şi eficiente, bineînţeles, totul fiind făcut pentru sănătatea pacienţilor noştri”, a completat Mihaela Raţă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.


Publicat  :  septembrie 2, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare