Donaţie de materiale sanitare pentru elevii şi cadrele didactice din comuna Malu

5

Best Foods Productions SRL, prin reprezentantul acesteia CEO Ohonos Serafim, a donat astăzi, 12 mai, către Şcoala Gimnazială „Ioan Bădilă” din Malu, materiale sanitare necesare elevilor şi cadrelor didactice în vederea susţinerii în condiţii de siguranţă a examenului de evaluare naţională din luna iunie.

4
Donaţia a constat în 200 perechi mănuşi, 200 măşti de protecţie, 50 viziere, 2 termoscanere, geluri pentru dezinfectarea mâinilor şi suprafeţelor.
De asemenea, au fost oferite dulciuri şi alte produse Best Foods:

1

” Vreau să-i mulţumesc domnului Ohonos pentru că este alături de elevii şi cadrele didactice din comuna noastră în aceste momente dificile.
Îi sunt recunoscător pentru deschiderea pe care am găsit-o încă de la început din partea Best Foods Production. Doar am întrebat dacă ne pot ajuta, iar răspunsul a fost imediat afirmativ: vreau să văd lista de produse de care aveţi nevoie!
Sperăm că prin aceasta donaţie examenul de evaluare naţională la şcoala din Malu să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, siguranţa elevilor şi cadrelor medicale fiind principala noastră prioritate „, ne-a declarat Eugen Şoavă, primarul comunei Malu.


Publicat  :  mai 12, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare