Dialog incredibil între directorul unui liceu din Giurgiu şi unul dintre elevi: „Bă, dobitocule. Ştii tu de morţi şi de Dumnezeu? Nenorocitule! Ştii tu de chestia asta, mincinosule. Ştii tu de morţi, mă? Ştii tu, derbedeule? „

liceu MihailestiUn elev de la liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu ” din oraşul Mihăileşti ne-a trimis o sesizare legată de comportamentul directorului Victor Bogdan.
Panait Marius Alexandru, elev la clasa a 11-a C, spune că directorul agresează verbal şi fizic elevii, aduce injurii şi îi înjoseşte în faţa altor profesori şi colegi:
„Eu am fost agresat verbal şi fizic de către domnul Victor Bogdan, acesta adresându-mi injurii şi am fost dat cu capul de un dulap de către director . Toţi colegii mei sunt înspăimântaţi de acesta. Vă rog să luaţi măsuri şi să investigaţi acest comportament, este inacceptabil „, se arată în sesizarea elevului.
Drept probă, elevul prezintă o înregistrare audio, realizată miercuri, 22 noiembrie, ora 12:56.
Acesta mai spune că ar exista şi o înregistrare video, pe camerele de supraveghere din liceu, în care mai mulţi elevi sunt jigniţi şi agresaţi de către director.
După un conflict cu un alt elev, Alexandru Panait are un dialog incredibil cu directorul liceului din Mihăileşti.Victor Bogdan 2
La discuţie participă profesoara de franceză, angajatul firmei de securitate din liceu şi un alt elev:
Băi, te-am căutat, mă? De ce nu te-ai dus în clasă? Fir-ai al dracu să fii de dobitoc.De ce mă nu te-ai dus în clasă? De ce mă nu te-ai dus în clasă? Banditule! Unde ai fost?
Am plecat acasă.
Te-ai dus la Oprea?
Am fost.. neinteligibil.
Fir-aţi ai dracu să fiţi de nenorociţi! Câte absenţe ai avut?
Nu ştiu exact, vreo 20.
Da, 20? Exmatriculat. Ia zi, mă ! Ce ai avut cu ăsta? (…) Te-a înjurat de morţi? Şi ai morţi?
Da, am.
Bă, dobitocule. Ştii tu de morţi şi de Dumnezeu? Nenorocitule! Ştii tu de chestia asta, mincinosule. Ştii tu de morţi, mă? Ştii tu derbedeule? Şi.. l-ai bătut.Cu cine l-ai bătut, cu Oprea, nu? (…) Astă este dobitoc, mă. L-am primit de milă, a venit de la Topliţa. Prima chestie pe care a făcut-o şi-a pus cercel în ureche. L-am primit de milă, este familia cum este el, aşa.
Dar, acum îl exmatriculez, scap de el. Fir-ai al dracu să fie, s-a făcut un cuib de viespi la a 11-a C. L-am trimis la clasă aseară. Tu nu ştii mă, că eu când te trimit şi controlez? Ştiai, mă?
Da.
Ai ştiut, mă, tâmpitule? Şi ai zi: Lasă, că ţi-o fac eu. Ei, lasă că ţi-o fac eu ţie şi nu mai faci şcoală deloc. (…) La clasă, marş!dialog elev- director liceu Mihailesti ..vezi aici !

Acestea sunt doar declaraţiile unui elev de liceu, susţinute prin proba audio. Dat fiind gravitatea faptelor prezentate, aşteptăm un punct de vedere din partea conducerii liceului din Mihăileşti şi Inspectoratului Şcolar Giurgiu.


Publicat  :  noiembrie 27, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare