Cum vrea Barbu să-l facă pe Lazăr Ciobanu poliţistul Robi din Las Fierbinţi!

lazar-robi

După ce oraşul Giurgiu a devenit din nou subiect de băşcălie în întrega tara, prin faptul că Poliţia Locală s-a trezit cu maşinile de intervenţie puse sub sechestru şi cu conturi blocate, deoarece nu a respectat o hotărâre judecătorească pentru plata drepturilor salariale restante pentru foştii angajaţi disponibilizaţi în mod ilegal, ieri, 31 iulie, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Nicolae Barbu a aruncat întreaga vină pe Lazăr Ciobanu, comandantul Poliţiei Locale, care a intrat în concediu, ştiind, conform spuselor primarului, că nu poate pune în aplicare hotărârea.
Joi, 1 august, Marian Mina, preşedintele executiv PSD Giurgiu, a venit cu o dezvăluire incredibilă: Lazăr Ciobanu a fost trimis forţat în concediu chiar de către primarul Barbu:
„Dacă vă amintiţi, în 2016 am declarat public că nu este normal să dea afară acei oameni de la poliţia locală. Domnul Barbu a reacţionat spunând că sunt un cârlan şi nu ştiu ce vorbesc. Acum a pierdut procesul. Îl acuză pe Lazăr Ciobanu că a intrat în concediu. Adevărul este că Barbu l-a obligat pe Lazăr să intre în concediu pentru o lună de zile.
Dacă greşesc, să vină Lazăr să mă contrazică. Ciobanu a fost forţat să intre în concediu. Daţi-le banii la oameni!”
Marian Mina a comentat ironic şi intenţia declarată a lui Nicolae Barbu de a trece Poliţia Locală în
subordinea directă a primarului:
„Poliţia locală în subordinea directă a primarului… păi unde dracu suntem, în Las Fierbinţi?
Cine este Lazăr, Robi, să-l treacă Barbu în subordinea lui directă? Îl ia pe persoana fizică? „, a declarat preşedintele Marian Mina.


Publicat  :  august 1, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare