Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu: Cu recunoştinţă, respect şi preţuire, le urez, astăzi, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, tuturor pensionarilor din Giurgiu şi de pretutindeni, La Mulţi Ani cu sănătate!

Dinu pensionari 2,O ţară care NU are grijă de bătrânii ei este o țară fără viitor!”
Ei sunt părinţii şi bunicii noştri, cei care au muncit o viață pentru noi si pentru țară, cei care ne-au fost totdeauna alături, cei cărora le datorăm faptul că SUNTEM, dar şi ceea ce suntem!
Cu recunoştinţă, respect şi preţuire, le urez, astăzi, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, tuturor pensionarilor din Giurgiu şi de pretutindeni, La Mulţi Ani cu sănătate!
Dumnezeu să vă răsplătească pentru toate lucrurile bune pe care le-aţi făcut pentru România şi pentru familiile dumneavoastră!
Să vă bucuraţi de nepoţi şi de strănepoţi, să aveţi zile cu linişte sufletească şi sprijin permanent de la cei pe care i-aţi făcut oameni mari!Dinu pensionari 1
Colegilor mei din OPSD Giurgiu le mulţumesc, încă o dată, pentru sprijin, loialitate și pentru că ne-au fost fost permanent alături!


Publicat  :  octombrie 1, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare