Comuna Adunaţii Copăceni: Numeroase proiecte sunt implementate într-un ritm alert

2Administraţia locală din comuna Adunaţii Copăceni continuă derularea proiectelor pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor.
Unul dintre cele mai importante proiecte este al locuinţelor sociale, lucrările pe şantier desfăşurându-se într-un ritm alert:1
” Pe șantierul viitoarelor locuințe sociale de la Varlaam, astăzi s-a turnat placa de deasupra primului nivel. Colaborarea serioasă dintre noi a făcut că lucrările acestor construcții să fie cu mult înaintate în comparație cu ceea ce și-a propus ministerul de resort. Ne așteptăm ca și ceilalți colaboratori să dea dovadă de aceeași responsabilitate, astfel încât să realizăm tot ceea ce ne propunem la fel de repede pe cât ne dorim! „ scrie primarul comunei Adunaţii Copăceni, Daniel Cezar Rusu, pe pagina personală de socializare.
În această perioadă, în comuna Adunaţii Copăceni se lucrează pe mai multe şantiere.3
Cele mai noi sunt cele de amenajare a noilor săli pentru cele 3 grupe suplimentare de grădiniță de la Adunații Copăceni, Dărăşti Vlașca și Varlaam.
În acelaşi timp, este pregătită începerea lucrărilor la sala de sport din Adunații Copăceni şi este demolat fostul dispensar din satul Dărăşti Vlașca.


Publicat  :  septembrie 20, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare