Ciprian Alexandru, preşedinte USR Giurgiu: Festival de impotență administrativă și lingvistică, aseară in mult așteptata emisiune a Ancăi Alexandrescu!

Emisiune

Festival de impotență administrativă și lingvistică, aseară in mult așteptata emisiune a Ancăi Alexandrescu, unde au fost prezenți conducătorii orașului nostru și ai județului precum și parlamentari de Giurgiu.
Dacă domnul primar Anghelescu a demonstrat încă o data ca nu gaseste soluții ci doar scuze, PNL-ul este in evidentă scădere de forma și de procente chiar dacă ei doar țin umbrela PSD-ului la guvernare. Vor fi salvați de câțiva primari care încă mai cred ca banii din Anghel Saligny exista pe undeva și cu ei vor înființa rețele de gaze in comunitățile lor. Nu, dragi primari, banii din Anghel Saligny nu exista decât pe hârtie, așa cum USR v-a spus înainte sa fim aruncați de la guvernare.
Cele mai “reușite” intervenții au fost ale autointitulatului “doctor veterinar”(eu zic ca este medic) AUR-ist, cu facultatea particulara terminată pe sistem de notare sovietic, care a reușit ca in cele 10 cuvinte pe care le cunoaște sa transmită 2 mesaje publicului: are o sora “urgentista” și are un prieten la Gogosari care la rândului lui are 15 metri de teren sub balta lui Alexandru Andrei și nu ii da voie dl deputat sa pescuiască. Mai ce oameni rai!!!
Astea da subiecte de interes județean.
Lăsând circul si circarii la o parte am aflat aseară despre proiectul de spital pornit de catre administrația județeana din 2016-2020 si care a fost stopat de către dl Motreanu pentru “a nu-l face mare” pe dl Mina. O fi n-o fi, noi tot in condiții de secolul 19 ne îmbolnăvim la Spitalul județean.
P.S. USR nu a fost invitat la emisiune


Publicat  :  noiembrie 17, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare