Cine doreşte schimbarea lui Marian Dumitru, directorul Casei de Pensii Giurgiu?

marian dumitru

În urmă cu două zile, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că i-a solicitat preşedintelui Casei Naţionale de Pensii să schimbe conducerile caselor de pensii neperformante: Alba, Bihor, Ilfov, Vâlcea, Neamţ, Hunedoara (Petroşani), Giurgiu şi Gorj, precum şi din toate sectoarele Capitalei.
A surprins pe toată lumea nominalizarea conducerii Casei de Pensii Giurgiu pe lista celor care nu au îndeplinit criteriile de performanţă.
Probabil, Ministrul Muncii a primit informaţii eronate, ori sunt interese politice pentru înlocuirea conducerii Casei de Pensii Giurgiu.
Urmărind raportările Casei Naţionale de Pensii, în luna septembrie instituţia din Giurgiu se afla pe locul 21 la nivel naţional, cu un procent de îndeplinire a criteriilor de performanţă de 86,98%.
Mai mult, în ultimele videoconferinţe, conducere Casei de Pensii Giurgiu a fost apreciată de către forurile superioare.
Marian Dumitru ocupă funcţia de director al Casei de Pensii Giurgiu din luna iulie 2011.
Este un profesionist, care nu a fost implicat politic, unul dintre cei mai apreciaţi conducători de instituţie din judeţul nostru.
Atunci se pune întrebarea firească: De ce Ministrul Muncii cere schimbarea conducerii Casei de Pensii Giurgiu? Probabil, cineva îşi doreşte acest post, este singurul răspuns logic.
Sursa foto: FotoArcanu


Publicat  :  octombrie 7, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare