Ce a făcut Dan Diaconescu în Târg la Călugăreni!

pp-dd (5)

Grătare încinse, mici, bere, pastramă, târgoveţi veniţi să vând tot ce se poate vinde, începând cu produse agricole, animale şi până la îmbrăcăminte şi electronice. O zi obişnuită pentru evenimentul „monden” de tradiţie al judeţului Giurgiu: târgul de la Călugăreni. Public şi negustori veniţi din toate colţurile judeţului, dar şi din alte judeţe, o lume pestriţă, balcanica cu farmecul ei specific.

pp-dd (1) pp-dd (2)

Probabil, nu întâmplător, Dan Diaconescu ce se poziţionează ca un reprezentat al poporului a ales această locaţie pentru prima sa acţiune electorală oficială în judeţul Giurgiu. Astfel că, duminică, 12 octombrie, Dan Diaconescu a fost prezent printre precupeţii de la Călugăreni.
Însoţit de către deputatul Liliana Ciobanu, preşedintele PPDD Giurgiu, acesta s-a arătat a fi o persoană foarte deschisă, acceptând dialogul cu toţi cei ce l-au solicitat. Bineînţeles, că principalele probleme expuse de către cei cu care candidatul PPDD a intrat în dialog erau legate de pensii şi lipsa locurilor de muncă.

pp-dd (3) pp-dd (4)

După un tur de aproximativ două ore prin târg, timp în care Dan Diaconescu nu s-a sfiit să mănânce pastramă direct după grătar şi să se fotografieze cu toţi cei care i-au cerut, acest a părăsit comună Călugăreni plecat cu promisiunea că se va întoarce la o dezbatere televizată dar să şi viziteze biserica Draganescu din comună Mihăileşti.

pp-dd (6)


Publicat  :  octombrie 13, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare