Cătălin Corbea: O localitate nu poate fi întreţinută cu mătura şi lopata, trebuie să folosim utilaje moderne

catalin-corbea

Primăria comunei Prundu a câştigat şi implementat un nou proiect pe fonduri europene, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, axa Leader. Prin acest proiect a fost achiziţionat un buldoexcavator, dotat cu ciocan hidraulic şi cupă multifuncțională.
În acelaşi timp, a mai fost achiziţionat un încărcător frontal, ce urmează să fie folosit de către serviciul de salubritate şi întreţinere spaţii verzi din cadrul primăriei Prundu.
Serviciul de întreţinere drumuri comunale va beneficia în perioada următoare de un nou utilaj, este vorba de un camion multifuncţional dotat cu: lamă pentru zăpadă, perie, sistem de stropire şi cositoare pentru întreţinerea spatiilor verzi. Toate aceste utilaje sunt achiziţionate prin fonduri europene, cu finanţare de 100%.

” O administraţie locală modernă şi eficientă însemnă, în primul rând, identificarea tuturor surselor de finanţare, în primul rând fonduri europene, în aşa fel încât bugetul local să fie cât mai puţin împovărat. În acelaşi timp, trebuie să înţelegem că o localitate nu mai poate fi întreţinută cu mătura şi lopata şi trebuie să folosim utilaje moderne. Uneori, noi uităm că facem parte din Uniunea Europeană. Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a oferi cetăţenilor un nivel de trăi şi confort la nivel european. Acest lucru trebuie să se vadă şi în administraţia locală”, spune Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu.


Publicat  :  ianuarie 22, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare