Cătălin Corbea:” Dosarul lui Nicolae Florian a fost unul politic, iar victoria lui împotriva Finanţelor este de fapt împotriva lui Anton+ Velican”!

nicolae florian +marin anton 2Vineri, 30 martie 2018, judecătorii Tribunalului Giurgiu au emis hotărârea definitivă în dosarul de evaziune fiscală deschis împotriva fostului deputat Nicolae Florian. Aceştia au hotărât că Nicolae Florian este nevinovat, sentinţa fiind: achitat.
Din cauza acestui dosar, Nicolae Florian nu a putut candida la alegerile parlamentare din anul 2016, unde avea şanse foarte mari să câştige un post de parlamentar.
Cătălin Corbea, primarului comunei Prundu, vine cu dezvăluiri importante despre acest dosar, spunând că a fost unul politic, întocmit la ordinul lui Marin Anton:
” Nu am vrut să vorbesc până astăzi despre acest dosar, deoarece am considerat că este firesc ca justiţia să-şi urmeze calea.
Acum, că Nicolae Florian a fost achitat, trebuie să spun că în spatele acestui dosar se află Marin Anton.”
Cătălin Corbea vine cu argumente pentru afirmaţiile sale, dezvăluind mai multe discuţii avute pe această temă în anul 2011.
” În anul 2011, Marin Anton era preşedinte la PDL Giurgiu şi se pregătea pentru a candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliul Judeţean. PDL-ul avea o problemă: Robert Cristoi, candidatul nostru pentru primăria Giurgiu, era plasat foarte jos în sondaje, iar Anton avea nevoie de voturile de la municipiu pentru a câştiga Consiliul judeţean. Şanse mari pentrua câştiga primăria Giurgiu aveau Nicolae Barbu şi Nicolae Florian, însă niciunul nu a vrut să vină la PDL.
A fost o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean în care am analizat această situaţie. Marin Anton a zis că rezolvă el problema, că o să vorbească cu Gina Velican, director al Administrației Județene Financiare Giurgiu, să găsească soluţii pentru că cei doi să aibă dosare penale, pentru a putea fi şantajaţi să vină să candideze din partea noastră.
Lucrurile au evoluat între timp şi nu mai ştiu ce s-a întâmplat.
Din punctul meu de vedere, dosarul lui Nicolae Florian a fost unul politic, iar victoria lui împotriva Finanţelor este de fapt împotriva lui Anton+ Velican. Îl felicit pentru această victorie”, a mai declarat primarul comunei Prundu.


Publicat  :  aprilie 3, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare