Cătălin Corbea, continuă seria dezvăluirilor în exclusivitate: ” Marin Anton a luat bani cu camătă de la Sorin Ovidiu Vântu!”

antoncorbea

Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu, continua seria dezvăluirilor despre liderul PNL Giurgiu, Marin Anton.
În replică la afirmaţia făcută de către Marin Anton, în cadrul conferinţei de presă de miercuri, 21 noiembrie:” Cătălin Corbea s-a ridicat pe banii mei”, primarul comunei Prundu dezvăluie numele persoanei care-l împrumuta cu bani pe liderul PNL Giurgiu:

” În momentul în care l-am întâlnit, din nefericire, pe Marin Anton, banii pe care îi aveam, mulţi, puţini, erau banii familiei mele, făcuţi prin muncă cinstită.
Anton vine astăzi şi afirmă că eu m-am ridicat pe banii lui. Marine, eşti sigur că tu aveai banii tăi?
Te rog să te mai gândeşti o dată, pentru că eu pot demonstra oricând şi oricui ceea ce spun astăzi.
Banii tăi, Marine, erau de fapt bani luaţi cu camătă de la Sorin Ovidiu Vântu. Ai uitat că, aproape la fiecare întâlnire, mă întrebai dacă ştiu persoane care au nevoie de bani, pentru a le trimite la tine, că eşti interesat să împrumuţi bani, cu dobândă, că nu erau banii tăi, ci ai lui Vântu, tu fiind doar simplu intermediar?
Ai uitat că, atunci când făceam calculele financiare între noi, scădeai din banii tăi suma pe care o aveai împrumutată de la SOV, plus o dobândă de aproximativ 20% la 6 luni? Îţi spun şi moneda în care Vântu îţi da banii, în dolari!sorin ovidiu vantu

Eu pot demonstra presei, cu înscrisurile originale, unde apar toate cele afirmate: banii lui Anton au fost de la Sorin Ovidiu Vântu. În registre apar sumele, perioada, camătă pe care o plăteai.
În următoarea conferinţa de presă, poate răspunzi şi tu la întrebarea: banii pe care îi ai astăzi, sunt din cei de la Vântu, ori din presupusa mită de 5 milioane 300 mii de euro pentru care eşti trimis în judecată de către DNA?
Observ că Anton nu a învăţat nimic din toate greşelile politici pe care le-a făcut de-a lungul timpului, este de altfel destul de greu la vârsta lui să se poată schimba. Remarc doar felul nedemocratic, contrar statului PNL, în care şi-a impus candidatul preferat pentru primăria Giurgiu la alegerile locale din anul 2020.
Pe de altă parte, alegerea lui este pentru mine binevenită. Motivul, o să-l afle într-o zi de vară din anul 2020, direct din faţa Teatrului Valah.
PS: Cât despre vânătoare, rămâne cum am declarat: eşti cel mai slab elev pe care l-am avut. Te lăsăm să tragi 2-3 focuri înaintea mea, din bun simţ, ştiind cât îţi doreşti să vânezi şi tu ceva. Nici aşa nu reuşeai!”, a mai declarat Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu


Publicat  :  noiembrie 23, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare