Care este diferenţa dintre curvă şi prostituată, in politică!

Gândită iniţială că o ordonanţă ce încurajează prostituţia politică, ordonanţa 55 ce dă liber la migraţia aleşilor locali, se dovedeşte în cele din urmă mai mult o încurajeze a curvareselii din politica locală.

Deoarece unii primari nu s-au mulţumit doar cu a sprijini doar un partid politic, sau două, ci au considerat că este un bun prilej de a se avea pe bune cu toţi liderii politici.
Pe primarul de la Buturugeni l-am văzut atât la lansarea PSD cât şi la cea a PNL.Fără nici o ezitare, fără nici o reţinere.

Tache de la Adunaţii Copăceni a fost joi la lansarea lui Tariceanu şi sâmbătă la Bucureşti la lansarea lui Iohannis.. Încă o dovadă că, avioanele care nu au aterizat niciodată la Adunaţii Copăceni, se pare că i-au afectat serios comportamentul.

Şi Carateanu de la Frăteşti, a venit joi la Tariceanu, dar a avut grijă să fie prezent şi la mitingul PNL.În aceiaşi nota, Şoava de la Malu şi colo şi colo, dar este independent. Nu mai vorbi de Vacaru, primarul de la Gostinu, că nu i-a scăpat lansarea nici unui candidat.

Fruntaş este Carapanceanu, primarul de la Ghimpaţi. A fost prezent el la lansarea PSD şi-a trimis oamenii din primărie la manifestările PNL şi PLR de la Giurgiu, dar a fost reprezentat şi la Bucureşti.

Sunt manifestările unor oameni care nu mai pot refuza presiunile la care sunt supuşi, nu ei sunt cei care trebuie condamnaţi ci cei care au transformat viaţa politică într-o luptă pe viaţă şi pe moarte.

politic23 (ok)

politic21 (ok)

politic22 (ok)


Publicat  :  octombrie 1, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare