Când ţara arde.. politicienii giurgiuveni îşi admiră freza!

Kramer contra Kramer (2)_ok

Kramer vs. Kramer, un film din 1979, cu Dustin Hoffman şi Meryl Streep, un film excepţional ce vorbeşte despre intriga dezvoltată în relaţia dintre doi soţi care sunt gata să împartă un copil în două de dragul „artei”, cred că ar fi menit pentru o terapie de grup pentru clasa politica giurgiuveană. Pentru că, după celebra ordonanţa a lui Dragnea, aceasta se întâmplă în prezent. Familii politice care până mai ieri reprezentau un tot, astăzi sunt împărţite în două şi încearcă să-şi dea în cap una la alta.

PNL-ul s-a împărţit, unii au trecut la PLR, alţii au rămas în continuare la PNL.Oameni care mai ieri erau umăr la umă,r acum sunt duşmani de moarte.
Aceiaşi situaţie se manifestă şi la PPDD, persoane care au dus şi binele şi raul împreună, astăzi sunt pe poziţii contrarii.
Cine este singurul partid care a avut de câştigat din toată această curvaraseala politica, PSD-ul. Acest Casanova al politicii a reuşit să sucească minţile multora. Ce nu au înţeles „cei seduşi” este faptul că sunt doar „partenere pentru o noapte”.

Imediat după încheierea şedinţei de Consiliu judeţean, în cadrul căreia puciul a eşuat, liderii de partide au început să-şi facă simţită prezenţa: Niculae Badalau, glumind, s-a scuzat că a întârziat la şedinţa de consiliu, Cristian Marciu a traversat imediat stradă, probabil pentru consultări, la colegii de la PLR, Constantin Basangeac, a venit, dar „după şedinţă”- scuze şi pretexte pentru un scenariu eşuat.

Kramer contra Kramer (1)


Publicat  :  octombrie 17, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare