Campionii – AFC Victoria Adunaţii Copăceni este campioana judeţului Giurgiu la fotbal, pentru a 2-a oară consecutiv!

fotbal copaceni 1

AFC Victoria ADUNAȚII COPĂCENI a câştigat sâmbăta, 11 iunie, după loviturile de la 11 m, cu scorul de 16 – 15, finala pentru desemnarea campioanei județului Giurgiu, la fotbal ediția 2021-2022. Echipa din Adunaţii Copăceni a învins, după un meci fantastic, Dunărea Giurgiu, club susţinut de către primăria Giurgiu.
Este un motiv de mândrie pentru toţi locuitorii din Adunaţii Copăceni, sprijinul oferit de către primarul Daniel Cezar Rusu sportului local începând să ofere rezultate:

„După ce marți i-au învins pe rivalii din Singureni, astăzi fotbaliștii de la AFC Victoria Adunații Copăceni au câștigat și finala cu Dunărea (puternică reprezentanţă a orașului Giurgiu) devenind astfel noii campioni județeni.
Astfel, băieții noștri şi-au câștigat, pentru prima dată în istoria comunei, dreptul de a disputa barajul de promovare în Liga a III a, cu reprezentanta județului Prahova.
Felicităm și pe această cale profesionistul staff tehnic, jucătorii și întregul personal din jurul echipei.
ÎNTOTDEAUNA MI-A PLĂCUT CA PRIN TOT CE ÎNTREPRIND COMUNĂ NOASTRĂ SĂ FIE CÂT MAI SUS! AZI SUNTEM PE PRIMUL LOC ȘI LA FOTBAL!!! „, spune primarul comunei Adunaţii Copăceni, Daniel Cezar Rusu, pe pagina personală de socializare.

Reprezentanţii CAMPIONILOR JUDEŢENI, mulţumesc autorităţilor locale pentru sprijinul acordat şi promit că, săptămâna viitoare, vor învinge pentru a promova în divizia a III-a

fotbal copaceni 2„Suntem pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, după o finală cu echipa „etalon”, aşa cum a tot fost numită, a judeţului Giurgiu. Ne impunem după un meci nebun, încheiat la penalty-uri cu scorul de 16-15. Penalty-ul decisiv fiind înscris de Alexandru Costin.
Reuşim să dăm peste nas tuturor celor care nu au avut încredere în noi, celor care la jumătatea campionatului sărbătorea eşecurile noastre şi care s-au grăbit să îngroape această echipă, acest grup minunat de jucători şi membri ai staff-ului.
Bucuria de la finalul partidei este de nedescris, după un meci lung, poate prea lung pentru unii dintre noi care au stat mai slab cu inima, pastilele au fost nelipsite.
Ne aşteaptă un baraj pentru promovarea în liga a 3-a, împotriva campioanei din judeţul Prahova, speram să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor şi să oferim un joc bun.
Mulţumim pentru tot suportul acordat pe tot parcursul campionatului Primăriei şi Consiliului local Adunaţii-Copăceni, Domnului primar Daniel-Cezar Rusu, benzinăriile Tsv şi tuturor celorlalţi sponsori.
Ne înclinăm în fata jucătorilor care au dus greul în acest sezon, care au reuşit să recupereze un deficit de 8 puncte de la finalul turului, totodată au demonstrat caracter şi ambiţie, valoare şi ştiinţă. Gurile rele or să vorbească în continuare, dar anul acesta suntem CAMPIONI.
Dorim să menţionăm şi staff-ul care au reuşit să creeze acest grup minunat.
Mulţumim tuturor celor care au fost şi sunt alături de noi.!!!!!
Împreună suntem mai puternici.”
Ne vedem pe 18-06-2022 la Prahova! „fotbal copaceni 3


Publicat  :  iunie 13, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare