Ca-n „Şapte Păcate”: O nuntă, declanşează scandalul în PNL Giurgiu- „Recunosc, ne-am înjurat de toate cele”!

sediu-pnl-giurgiuA devenit deja o rutină că şedinţele liberalilor giurgiuveni să devină adevărate scena de luptă, disputele fiind tranşate cu înjurături şi ameninţări cu scaune aruncate în cap.
Nici şedinţa Biroului Permanent Judeţean, ce s-a desfăşurat marţi, 24 aprilie, nu a făcut excepţie.
De acesta dată „pugiliştii” au fost Ionel Dinu şi Marian Măroiu, preşedintele organizaţiei municipale.
Martorii prezenţi la şedinţă spun că schimbul de replici dintre aceştia a fost destul de dur, ajungându-se la înjurături legate de familie, rude, soacre. Finalul a fost unul apoteotic, cu scaunele ridicate.
Cine nu cunoştea tensiunile din cadrul PNL Giurgiu, care se afla într-un război de gherilă fără menajamente, ar putea spune că motivele scandalului sunt puerile: Ionel Dinu a cerut că biroul preşedintelui partidului să nu mai fie utilizat de alte persoane, Marian Măroiu i-a reproşat acestuia că se întâlneşte cu Tomiţă de la ALDE.
Dar, să vedem declaraţiile celor doi beligeranţi:

” În cadrul şedinţei a existat o discuţie în contradictoriu între colegul meu, Ionel Dinu şi preşedintele Marin Anton. Eu am considerat că cele spuse de către Ionel Dinu sunt apropouri la adresa mea. L-am ignorat pe Ionel Dinu, iar Marin Anton l-a invitat pe acestă să părăsească sala.
Ionel Dinu refuzând, Marin Anton s-a ridicat şi l-a condus afară din sală „, este declaraţia lui Marian Măroiu, preşedintele organizaţiei municipale PNL.
Ionel Dinu a oferit mai multe detalii despre incident:
” La şedinţa din această seară au fost prezentate criteriile de performanţă stabilite de către conducerea centrală, în vederea pregătirii alegerilor europarlamentare.
Eu am cerut să avem şi la Giurgiu nişte criterii clare. Am propus şi o împărţire mai bună a spaţiului în care ne desfăşurăm activitatea, deoarece nu mi se pare normal că biroul preşedintelui Marin Anton să fie folosit fără aprobarea acestuia de toată lumea. Nu era niciun apropo la Marian Măroiu, nu ştiu de ce el a înţeles acest lucru.
Fiind deranjat de cele spuse de mine, Măroiu a intervenit şi mi-a zis nervos: ” Ce bă, Toma Petcu şi fata aia… „, cu referire la fata mea, Andrada şi la faptul că ea urmează să fie cununată de Toma Petcu.
Eu i-am spus: ” Nu eu am stabilit eu cine urmează să o cunune pe fica mea, a fost alegerea ei „. Fica mea, care este stabilită în Statele Unite, urmează să fie cununată de către preşedintele ALDE, Toma Petcu. Ei s-au cunoscut de când au colaborat în PDL şi aveau o înţelegere, să fie cununată de Tomiţă. Acum,l-a întrebat: ” Mă cununi?”, Toma a zis că da. M-am întâlnit de câteva ori cu el pentru a stabili detaliile legate de nuntă, nu să vorbim politică.
Am crezut ca Marin Anton este un preşedinte echilibrat, care ascultă şi înţelege ce i-am explicat. Dar nu a fost aşa. Nu a intervenit între mine şi Marian Măroiu, astfel s-a ajuns la înjurături.
Recunosc: l-am înjurat şi eu pe el şi el pe mine.De familie, rude, de toate cele. De soacră, nu îmi amintesc exact dacă l-am înjurat.
Eu nu am nimic cu personajul Marian Măroiu, eu am cu politicianul. Nu pot să înţeleg cum candidatul nostru la primărie pentru 2020, anunţat şi asumat, îşi laudă tot timpul contra adversarul, pe actualul primar Nicolae Barbu. Nu am mai întâlnit aşa ceva în politică.” şi-a încheiat declaraţia spumoasă, ca de obicei, Ionel Dinu


Publicat  :  aprilie 24, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare