Bogdan Bratu (Beche), candidatul AUR pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu: ” Atragerea de investitori şi crearea de locuri de muncă vor fi principalele mele preocupări”

AUR

Situaţia economică a judeţului Giurgiu, soluţia AUR pentru atragerea investitorilor şi crearea de locuri de muncă, au fost câteva dintre temele conferinţei de presă susţinută miercuri, 7 februarie de către Iulian Naipeanu, coordonatorul AUR Giurgiu, dr Mohammad Murad, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul AUR şi Bogdan Bratu (Beche) candidatul AUR pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu

Murat

” Numărul locurilor de muncă din judeţul Giurgiu este mult mai mic decât cel din alte judeţe. Acesta, în primul rând, pentru că în judeţul Giurgiu nu au fost atraşi investitori. De ce în judeţul Dâmboviţa au fost atrase fonduri europene de peste 1 miliard de euro şi în Giurgiu niciun leu?” a declarat dr Mohammad Murad, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul AUR.
În legătură cu e- factura şi evaziunea fiscală, omul de afaceri a spus:
” În România adevărată evaziune este la nivel de stat nu la privat. Mărfurile care intră în ţară, cu ştiinţa statului român, reprezintă mai mult de 1000 de ori decât evaziunea fiscală din mediul privat. Noi dăm amenzi la cei care vând o îngheţată şi nu eliberează bon. Avem nevoie de o revoluţie, una morală!”.
Despre locurile de muncă şi investiţiile din judeţul Giurgiu a vorbit şi Bogdan Bratu (Beche) candidatul AUR pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu:Beche
” Ieri am avut o discuţie cu reprezentanţii unei firme din Ucraina pe care i-am adus anul trecut la Giurgiu pentru a inveşti aici. Nu au găsit înţelegere şi sprijin din partea autorităţilor locale. Acum şi-au deschis o fabrică la Ruse. Astfel de situaţii nu se vor mai întâmpla dacă giurgiuvenii mă aleg primar al municipiului Giurgiu. Atragerea de investitori şi crearea de locuri de muncă vor fi principalele mele preocupări”.


Publicat  :  februarie 8, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare