Barbu contra Vladu

bbu

Îl apreciez foarte mult pe viceprimarul Alexandru Vladu, dar Nicolae Barbu poate să facă ce vrea, astfel ar putea să fie interpretat răspunsul şefului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, la întrebare dacă este de acord cu o eventuală ridicare a sprijinului politic pentru preşedintele executiv al Organizaţiei municipale.

Aşa cum spuneam în ediţia noastră de ieri, speriat de o eventuală candidatura a lui Alexandru Vladu la funcţia de primar al primăriei Giurgiu, săptămâna viitoare Nicolae Barbu încearcă înlocuirea acestuia din postul de viceprimar.

„Il apreciez foarte mult pe Alexandru Vladu, este un om valoros. Îmi doresc să rămână în echipa PSD.Dacă se pune problema retragerii sprijinului politic, decizia poate fi luată doar de către Organizaţia municipală PSD, condusă de către Nicolae Barbu. Noi am respectat întotdeauna deciziile care au fost luate”, este declaraţia lui Niculae Bădălău.
În traducere, Barbu decide şi el va răspunde pentru rezultatele deciziilor sale. Bădălău s-a spălat pe mâini, precum Pilat din Pont.


Publicat  :  februarie 19, 2016

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare