Autorităţile au interzis protestul anunţat astăzi de către angajaţii DGASPC Giurgiu

DGASPCNemulţumiţi că nu şi-au primit salariile pe ultimele 2 luni, mai mulţi angajaţi din cadrul DGASPC Giurgiu au intenţionat să protesteze astăzi în faţa Ministerului de Finanţe.
Autorităţile au interzis protestul, sub pretextul Stării de Alertă.
Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, atacă dur decizia autorităţilor:

marian mina

” Am vrut să fiu şi astăzi alături de angajaţii DGASPC Giurgiu, la protestul ce ar fi trebuit să aibă loc la Ministerul de Finanţe, însă oamenilor nu li s-a permis să-şi strige nemulţumirile! Protestul lor nu a primit aprobare. Este incredibil ce se întâmplă! Iată un alt motiv pentru care Guvernul insistă cu prelungirea stării de alertă: să împiedice mitingurile de protest!

Situaţia colegilor mei este disperată pentru că au intrat în cea de-a 3-a lună de când nu şi-au luat salariile. Nu mai au bani pentru hrană, nu-şi mai pot plăti dările către stat, ratele, utilităţile! Iar Guvernul ne întoarce spatele de fiecare dată când îi cerem să ne dea banii pentru a putea plăti aceste salarii.

Situaţia este gravă la nivelul întregii instituţii pe care o conduc. De luna viitoare, este posibil să nu mai putem achita drepturile salariale ale tuturor angajaţilor Consiliului Judeţean, respectiv ai subordonatelor!

Niciodată, în ultimii 30 de ani, nu s-a mai întâmplat ca autorităţile locale şi judeţene să ajungă în pragul falimentului. Niciodată nu s-a mai întâmplat să rămânem fără bani de salarii, la jumătatea anului. Avem cel mai incompetent Guvern din istoria României.
Sper că, măcar în ceasul al 12-lea, Executivul să lase politica la o parte şi să facă ceva pentru români! Nu poţi condamna la sărăcie milioane de oameni, doar pentru că cei care conduc o primărie sau un judeţ nu sunt de la PNL! „, a postat preşedintele Consiliului Judeţean pe pagina personală de socializare.


Publicat  :  iunie 18, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare