Alexandru Vladu îşi pierde postul de viceprimar. Cine urmează să ocupe locul rămas vacant

cei3

Miercuri, 2 martie, Organizaţia municipală PSD Giurgiu a decis excluderea lui Alexandru Vladu din partid. Peste doar 2 zile, vineri, 4 martie, în jurul prânzului, Biroul Permanent Judeţean a validat decizia Organizaţiei municipale, Alexandru Vladu fiind şi vicepreşedinte la nivel judeţean.

Într-un mod ciudat de repede, luni, 7 martie, Instituţia Prefectului a înaintat deja către Consiliul local, „hârtia” mult aşteptată de către Nicolae Barbu: Alexandru Vladu îşi pierde, în urma ridicării sprijinului politic, postul de consilier local şi, implicit, funcţia de viceprimar. Toată această mişcare politică, urmează să fie oficializată în şedinţă extraordinară a Consiliului local de miercuri, 9 martie.

Prima impresie este că Nicolae Barbu a mutat şi a câştigat, în lupta sa cu Alexandru Vladu. Miza reală este întrecerea electorală din vară, pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu. De fapt, începând cu ziua de miercuri vor începe adevărate probleme pentru actualul primar. Iar surpriza pregătită va fi una de proporţii.

Tot miercuri, urmează să fie ales preşedintele de şedinţă, pentru ultimele trei luni din actualul mandat. Există deja o majoritate formată pentru susţinerea consilierului Florian Velicu, pentru a conduce şedinţele Consiliului local în următoarea perioadă. Florin Velicu a fost cel mai virulent critic al actualului primar. Şi acesta este doar începutul. Pentru postul de viceprimar care rămâne vacant, prin excluderea lui Alexandru Vladu, urmează să fie susţinut, de către noua coaliţie, tot Florian Velicu. Devine interesant, nu?

Claudiu Cimpoeru, Cristina Rotaru


Publicat  :  martie 8, 2016

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare