ALDE Giurgiu: Va vom oferi respect, apreciere, corectitudine, administratie transparenta si cu oameni competenti! Va vom oferi ceea ce meritati, bunastare !

ALDE Giurgiu

Va salut cu respect!
Am fost in campanie electorala in municipiul Giurgiu si in judetul Giurgiu.
In municipiul Giurgiu am vazut oameni satui de promisiuni desarte, am vazut oameni care nu mai cred in politicieni ( si-i inteleg, au ramas cu promisiunile si cu strazile „razuite” inainte de alegeri, urmand ca acestea sa fie terminate „cand SE POATE”,au ramas cu gustul amar ca locurile de munca nu au aparut, iar investitorii nu au fost „chemati”), am vazut oameni indignati ( fiindca li s-a transmis ca strada lor nu va fi niciodata asfaltata, fiindca acum 4 ani nu au votat cum „TREBUIA”, sau ca anveloparea blocurilor a inceput, dar in bataie de joc, si multe altele).

1Atunci le-am propus giurgiuvenilor sa ne sustina si sa voteze ALDE, sa voteze Alexandru Vladu pentru Primaria Municipiului Giurgiu! Sa voteze un om care isi respecta cuvantul dat, care a dovedit ca poate sa organizeze santiere, dar si administratia publica, care a muncit pentru sine ca sa ajunga acolo unde este, iar acum isi ofera timpul, priceperea si puterea de munca giurgiuvenilor. Oamenii ne-au ascultat, am discutat si ne-au asigurat de suprijinul lor. Multi giurgiuveni vor vota VLADU ALEXANDRU! Va rugam sa fiti cat mai multi, veti vota pentru dumneavoastra nu pentru noi cei din ALDE!2
Am mers in comunele Fratesti, Gradinari, Daia, Comana, Greaca, Prundu, Oinacu, Isvoarele, Crevedia Mare, Bucsani, unde ne-am prezentat candidatii la functiile de Primar si am discutat cu oamenii. Am mers in echipe mici, maxim 20 de persoane cu totul, impartiti in grupuri de discutie, am ales sa respectam legea nu sa intimidam cetatenii. Am impartit civilizat materialele de campanie, nu am umplut pamantul cu ele si nici nu am „tapetat” toate gardurile. Am ales sa facem asa fiindca noi chiar respectam cetatenii, nu fiindca nu ne-am fi permis.

5Ne-a bucurat reactia oamenilor, atat fata de modul nostru de a face campanie electorala, cat si fata de candidatii nostrii pentru primarii! Ne-a bucurat, de asemenea, reactia oamenilor, care sunt satui de promisiuni nerealizate si care ne-au oferit sprijinul cu speranta ca in urmatorii 4 ani vor fi sprijiniti la randul lor. Asa vom face, vom sprijini cetatenii judetului Giurgiu, vom moderniza municipiul, orasele, comunele si judetul, vom reda oamenilor increderea in administratia judeteana si locala, le vom arata ca rolul administratiei locale este acela de a lucra pentru cetateni, le vom indeparta teama care exista acum in multe comune din judet si, mai ales, le vom reda mandria, aratandu-le respectul care li se cuvine.
Totodata, am fost foarte uimit sa vad ca in anumite localitati unora dintre oameni le este frica sa discute cu noi si nu-mi vine sa cred ca asta se poate intampla in Romania in anul 2020. 10
Stimati cetateni! Primarul si cei din intreaga administratie locala trebuie sa fie „sclavii” dumneavoastra, nu invers! Cereti-va drepturile si folositi-va de ele! Puterea dumneavoastra nu apare doar odata la 4 ani, atunci cand votati! Aveti puterea de a reclama abuzurile in fiecare zi! Sprijiniti-va unul pe celalalt si luati atitudine in fata abuzurilor, o sa fiti mirati cand veti vedea ca atitudinea autoritatilor va fi cu totul alta cand va vor vedea uniti si hotarati sa castigati ceea ce vi se cuvine de drept! 8
Adica: dreptul de a fi tratati cu respect, dreptul de a vi se rezolva de urgenta cererile de catre autoritati, dreptul de a vi se elibera la timp anumite documente, dreptul de a participa la sedintele consiliilor locale, dreptul de a cunoaste hotararile consiliilor locale etc.
Prin aceste cuvinte doresc sa va transmit cum gandesc eu ca trebuie sa fie administratia locala, asa cum este prevazuta organizarea si in lege si, totodata, sa va spun ca suntem o echipa care doreste sa lucreze doar pentru dumneavoastra!
Votati ALDE!
Va vom oferi respect, apreciere, corectitudine, administratie transparenta si cu oameni competenti! Va vom oferi ceea ce meritati, bunastare !

Comandat de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) – Filiala Teritorială Giurgiu, CUI mandatar financiar coordonator: 21200063

Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  septembrie 21, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare