Adunaţii Copăceni: Donaţie de aparatură medicală modernă pentru noul dispensar din comună

1

Noul şi modernul Dispensar Uman din comuna Adunaţii Copăceni, care urmează să fie inaugurat în scurt timp, a primit astăzi o donaţie generoasă din partea Asociaţiei Sothis.
Este vorba despre o continuare a colaborării, în beneficiul locuitorilor din Adunaţii Copăceni, dintre Asociaţia Sothis şi administraţia locală din comună.2
„Depun toate eforturile pentru a putea deschide în cel mai scurt timp dispensarul din Adunații Copăceni. În acest sens, astăzi am pr imit o sponsorizare de echipamente medicale portabile pentru detectarea afecțiunilor inimii și ale plămânilor. Sponsorizarea, în valoare de 40000 de lei a fost făcută de Fundația Sohtis, prin intermediul domnului general Tătaru, locuitor al comunei noastre și vechi prieten al meu, căruia îi mulțumim în numele celor ce vor beneficia de aceste echipamente.”, ne- a declarat Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni.3
Misiunea Asociaţie Sothis este Îmbunătăţirea calităţii vieţii comunităţii prin susţinerea şi finanţarea proiectelor cu impact de interes larg. Sprijinirea actului medical de calitate şi educaţia sunt câteva dintre priorităţile asociaţiei.
Sunt două dintre axele de dezvoltare a comunităţi, o viziune împărtăşită şi şi de către Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni.
Noul dispensar este construit prin Programul Național de Dezvoltare Locală şi va oferi servicii medicale de calitate pentru toţi locuitorii comunei.


Publicat  :  noiembrie 18, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare