Acuzaţii noi la adresa conducerii liceului din Mihăileşti

Liceu Mihailesti„Stimaţi colaboratori !
Referitor la articolul care a apărut în publicaţia dvs. în legătură cu d-l Director al Liceului Tehnologic Tiu Dumitrescu, Mihăileşti, vă informăm că

Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu a demarat procedurile confrom (sic!) prevederilor art. 280, alin. (4), lit. b din Legea Educaţiei Nr.1/2011.

Cu respect,

Georgeta Stănescu”, este singura reacţie care vine, bănuim, din partea conducerii Inspectoratului Şcolar Giurgiu, la dezvăluirile făcute în legătură cu derapajele verbale ale profesorului Victor Bogdan, directorul Liceului Tehnologic „Tiu Dumitrescu”, din Mihăileşti. Este primită de pe un cont personal de yahoo, nesemnata şi asumată de nimeni.
Aceeaşi gravă problemă de comunicare, pe care o semnalăm de mai mulţi ani la nivelul Inspectoratului Şcolar. Câteva cuvinte scrise, probabil, în scârbă între două doua ness-uri frecate.
În traducere, urmează să fie constituită o comisie, din care  face parte şi un inspector şcolar, care va analiza cele semnalate în articol. Frecţie.
Între timp, reclamaţiile continuă să vină din partea elevilor şi părinţilor din Mihăileşti.
Marţi, 28 noiembrie, Niţulescu Silvia Nicoleta, mama a minorului Niţulescu Bianca Georgiana, elevă în clasa a IV-a, la Liceul Tehnologic ” Tiu Dumitrescu”, din Mihăileşti, judeţul Giurgiu, a depus o reclamaţie la sediul Inspectoratului Şcolar Giurgiu. Aceasta a primit numărul de înregistrare 9670.

Conducerea Liceul Tehnologic ” Tiu Dumitrescu” este acuzată de abuz de putere, de excludere, pe criterii politice, a unor elevi de la activităţile şcolare:
„Numele meu este Niţulescu Silvia Nicoleta, mama a minorului Niţulescu Bianca Georgiana, elevă în clasa a IV-a, la Liceul Tehnologic ” Tiu Dumitrescu”, din Mihăileşti, judeţul Giurgiu. (…)
Actuala conducere a instituţiei face abuz de putere, astfel încât, fiind convinşi de susţinere politică, uită că principalul scop al lor este bunăstarea şi bună evoluţie a elevilor. Copilul meu, în vârstă de 9 ani şi toţi colegii ei, pe tot parcursul anului au fost excluşi din activităţile şcolare, astfel, rezultatul muncii lor şi entuziasmul, le-a fost tăiat de lipsa de recunoaştere din partea conducerii.”- întrega declaraţie a unei mame care a ajuns la limita răbdării, poate fi văzută în materialul video ataşat:https://www.youtube.com/watch?v=B4WIRDD5hOY&feature=youtu.be


Publicat  :  noiembrie 28, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare