A început asfaltarea Drumului Judeţean din comuna Putineiu

putineiu 1

 

După mai mulţi ani de aşteptare, au început lucrările de modernizare pe Drumul Judeţean 505, Putineiu – Chiriacu, km 20+600 – 21+900.
În prezent se lucrează intens la realizarea fundaţiei drumului, urmând apoi turnarea covorului asfaltic. În prima fază vor fi asfaltaţi 1,3 km de drum judeţean, ce traversează trei străzi aflate pe raza comunei Putineiu:breazu-rezise

” Este un proiect important pentru locuitorii din comuna Putineiu, acest drum judeţean fiind unul de legătură cu celelalte străzi din localitate, acestea fiind deja asfaltate.
Pe lângă stratul de asfalt, urmează să fie realizate şanţuri de colectare pentru apa pluvială şi podeţe de trecere către gospodarii.
Vreau să-i mulţumesc preşedintelui Consiliului judeţean, Marian Mina, pentru tot ceea ce a făcut pentru locuitorii din comuna noastră. A reuşit să deblocheze un proiect în care puţini au crezut. Demonstrăm împreună că realizăm tot ce am promis locuitorilor din comuna Putineiu” ne-a declarat Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu.putineiu 2


Publicat  :  iulie 1, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare