Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu: OFSD şi TSD Giurgiu doresc să vină în sprijinul românilor loviţi de dezastru şi, împreună cu toţi cei care vor să dea o mână de ajutor, vor desfăşura, în perioada următoare, o campanie de strângere de donaţii

inundatii 1Inundaţiile din Galaţi şi Vaslui au lăsat în urmă comunităţi devastate şi au distrus agoniseala de-o viaţă a mii de familii care au nevoie urgent de ajutorul nostru!
OFSD şi TSD Giurgiu doresc să vină în sprijinul românilor loviţi de dezastru şi, împreună cu toţi cei care vor să dea o mână de ajutor, vor desfăşura, în perioada următoare, o campanie de strângere de donaţii.inundatii 2
Colegii noştri din cele două judeţe ne-au transmis o listă cu ceea ce oamenii au nevoie cât mai repede:
Produse de curăţenie – role de saci menajeri 240 l, saci de rafie, mopuri, bidoane de clor, domestos, detartrant, soluție pardoseli, role mari de hârtie absorbantă, alcool sanitar, mănuși menaj, lopeți, ligheane, găleți, fărașe, mături, cizme de cauciuc, perii mari pentru spălat pe jos, roabe pentru cărat mâlul.
Îmbrăcăminte – haine, șosete, prosoape, pături, încălțăminte.
Medicamente antirăceală, lanterne şi baterii.
Toţi cei care vor să se implice, pot aduce donaţia la sediul PSD Giurgiu, str. Mircea cel Bătrân, nr. 28, între orele 10.00-17.00, până vineri 20 septembrie inclusiv.
Vă mulţumim!


Publicat  :  septembrie 16, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare