Începerea noului an şcolar vine cu veşti bune pentru elevii din comuna Adunaţii Copăceni

adunatii copaceni” Dragi părinți, profesori și elevi din Adunații Copăceni,
Cu emoție și bucurie, ne pregătim pentru un nou început de an școlar , unul cu adevărat special. Școala noastră, renovată complet, va fi locul unde copiii noștri vor învăța și vor crește într-un mediu modern și confortabil. Izolația termică de ultimă generație și interiorul refăcut complet sunt doar începutul transformării educației în comunitatea noastră.adunatii copaceni 2
Dar acesta este doar primul pas. Ne așteaptă o viitoare etapă extraordinară: două școli noi, care se vor construi de la zero , oferind și mai multe oportunități copiilor noștri de a învăța și a se dezvolta în cele mai bune condiții. Acest efort este unul dedicat viitorului lor, iar sprijinul vostru, al părinților și profesorilor, este neprețuit în această călătorie.Vrem să vă mulțumim vouă, părinților, pentru încrederea și susținerea pe care o oferiți în fiecare zi. Profesorilor le suntem recunoscători pentru dăruirea lor și pentru călăuzirea fiecărui elev către succes. Împreună, suntem o comunitate puternică și unită, iar succesul copiilor noștri reflectă munca și devotamentul fiecăruia dintre voi .
Fie ca acest nou an școlar să aducă multe împliniri, iar viitorul să fie strălucitor pentru fiecare copil din Adunații Copăceni. Împreună, construim mai mult decât școli – construim viitorul!
La un an plin de realizări! „ , este mesajul primarului comunei Adunaţii Copăceni, Daniel Cezar Rusu, pe pagina personală de socializare:


Publicat  :  septembrie 9, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare