ZIUA POLIȚIEI LOCALE: Mesajul Directorului Executiv al Direcţiei Poliţiei Locale Giurgiu

motan

Ziua Poliţiei Locale, legată de simbolul creştin al Sărbătorii Sfinților Constantin și Elena și puterea Sfintei Cruci – semnul central al religiei creștine, îmi oferă plăcutul prilej de a adresa poliţiştilor locali din municipiul Giurgiu şi din întreaga ţară, sincere felicitări şi urări de succes în activitatea pe care o desfăşoară.

Vă felicităm, în primul rând, pentru eforturile depuse în îndeplinirea atribuțiilor funcționale, pentru îmbunătățirea indicatorilor de performanță și, implicit, asigurarea unui climat de ordine, siguranță și pace socială în comunitatea dumneavoastră. Este onorant pentru noi toți că polițistul local tinde spre o valoare și o vocație europeană, punându-și amprenta asupra modului în care arată și se construiește societatea românească democratică.
Apropierea de viața comunității pe care o servim, comunicarea și cooperarea cu cetățenii în rezolvarea problemelor, participarea activă la viața locuitorilor din municipiul Giurgiu, care conferă încrederea, respectul și sprijinul acestora.
De multe opri poliţistul local îşi pune viaţa în pericol în cadrul societăţii existând şi persoane care încalcă legea.
La ceas aniversar vreau să transmit multă sănătate dumneavoastră şi familiilor dumneavoastră, să slujiţi în continuare cetăţenii municipiului Giurgiu, copiii să se deplaseze la şcoală şi în locurile de joacă în siguranţă, să contribuim la menţinerea curăţeniei în municipiul Giurgiu, care este în plină reconstrucţie.
De asemenea, vreau să mulţumesc conducerii Primăriei municipiului Giurgiu, pentru sprijinul acordat în privinţa logisticii şi a altor solicitări ca să putem să desfăşurăm activitatea de zi cu zi şi, nu în ultimul rând, să mulţumesc care majoritatea înţeleg să respecte legile şi hotărârile Consiliului Local.
La mulţi ani tuturor poliţiştilor locali!
Director Executiv – Gogu Moţan

sursa foto:foto Arcanu


Publicat  :  mai 20, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare