O zi de vis oferită de către Inner Wheel Danubius Giurgiu copiilor instituţionalizaţi

   1rotary bucuresti

Motto: “Ce am făcut pentru noi înşine moare în pace cu noi; ceea ce am făcut pentru alţii şi pentru lume rămâne şi devine nemuritor.” Albert Pike

Femeile rotariene din Giurgiu, reunite în asociaţia Inner Wheel Danubius Giurgiu, ne-au obişnuit deja cu acţiunile de caritate şi voluntariat pe care le desfăşoară.
Fie că este vorba despre oameni în suferinţă, fie de tineri sau persoane în vârstă, aceste femei inimoase au gândit şi realizat de-a lungul anilor numeroase acţiuni menite să ofere un zâmbet şi puţină bucurie în sufletele celor care au mai multă nevoie ca cineva să-i sprijine.

Deja a devenit un obicei ca, în fiecare an, reprezentantele asociaţiei Inner Wheel Danubius Giurgiu să ofere o zi de vis pentru copiii din centrele de plasament şi căsuţele de tip familia din Giurgiu.
Astfel că, săptămâna trecută, aproximativ 50 de copii defavorizaţi au petrecut o zi de neuitat, alături de Monica Laceanu, Violeta Clarisa Duta şi Madalina Naipeanu, cele care au reprezentat Inner Wheel Danubius Giurgiu la această manifestare.

Pentru a înţelege mai bine bucuria şi fericirea din sufletele celor mici, încercaţi să faceţi un exerciţiu de imaginaţie şi să trăiţi, pentru câteva clipe, sentimentele simţite de către un copil care niciodată în viaţa lui nu a văzut Bucureştiul, nu a fost într-o sală de spectacol şi, cu atât mai puţin, nu a ştiut până la această vârstă gustul produselor americane de tip fast food. Iar pe toate acestea le-au primit într-o singură zi.

Cei mici au fost de-a dreptul fascinaţi de spectacolul văzut la circul Globus, de vizita de la Ferma Animalelor, de produsele de la McDonald’s şi plimbarea în parc. Şi, pentru că ziua să fie una perfectă pentru cei mici, fiecare copil a primit cadouri din partea celor care au iniţiat proiectul.

„Ziua de vis'” a fost una trăită intens de către toţi cei prezenţi. Atât de către copiii care au simţit, poate pentru prima oară, că sunt priviţi cu dragoste şi căldură sufletească, dar, cu siguranţă, şi de către femeile rotariene fericite că au făcut atâţia copii fericiţi.

2rotary bucuresti

3rotary bucuresti

4rotary bucuresti


Publicat  :  iunie 9, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare