Vremea se schimbă din nou

16237992_10206339292760832_981655190_n

Miercuri, în vestul şi centrul ţării, vremea va fi rece, în timp ce în rest, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale.
În zonele joase de relief va fi nebulozitate joasă şi mai ales în Banat, Crişana, Transilvania şi Oltenia, local va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură şi trecător fulguieli. La munte şi în dealurile subcarpatice cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară. Îndeosebi spre seară va ninge slab, local în Moldova şi zona Carpaţilor Orientali şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi modeat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, precum şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceaţă persistentă din centrul ţării.
În București, dimineata vor fi -4…-2 grade. Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o maximă de 0…1 grad. Cerul va avea înnorări, iar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab până la moderat.
La munte, vremea se va răci faţă de marți şi va fi geroasă, local dimineaţa şi pe arii extinse noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară şi în cursul nopţii, când izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab şi modeat, cu unele intensificări la altitudini mari. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă asociată cu chiciură.
VREMEA JOI
Joi, vremea se va răci. Temperaturile maxime, predominant negative, vor fi cuprinse între –8 grade la Miercurea Ciuc şi 1 grad la Timisoara. În nord-vest, centru, precum şi în zonele de deal şi de munte cerul va fi variabil, iar în rest va prezenta înnorări.
Va mai ninge slab, pe arii restrânse în regiunile sudice. În zonele joase, pe arii restrânse, va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură, în primele ore, în special în regiunile intracarpatice.
În Capitală vom avea dimineaţa –6…-5 grade si la amiaza,în jur de -2 grade. În primele ore ale zilei vor mai fi condiţii de ninsoare slabă.
Sursa:www.realitatea.net


Publicat  :  ianuarie 25, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare