Vremea se răceşte şi va ploua. Spre seară revin ninsorile

 

vremea noiembrie

Marţi, vremea se răceşte și temporar vor cădea precipitații în toate regiunile. În Moldova şi la munte vor predomina ninsorile, iar în celelalte regiuni vor fi ploi, însă din a doua parte a nopții se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare. Vântul se va intensifica în regiunile extracarpatice și la munte. Şi în Giurgiu, vremea se va menține închisă și temporar va ploua. Spre seară, ploaia se va transforma în lapoviță sau ninsoare.

PROGNOZA METEO MARŢI:

Vremea se va menține închisă și temporar vor cădea precipitații în toate regiunile. În nord-est și la munte vor predomina ninsorile, iar în celelalte regiuni vor fi ploi, însă mai ales din a doua parte a nopții se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare. Pe suprafețe mici, îndeosebi în Moldova și în nordul Dobrogei, vor fi condiții de polei. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp, cu precădere în sudul țării. Vântul se va intensifica în regiunile extracarpatice și la munte, cu viteze mai mari pe crestele Carpaților Orientali, precum și în Bărăgan și pe litoral, cu rafale ce izolat vor depăși 60…65 km/h. Temperatura aerului, în scădere față de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse între -2 și 10 grade și minime, în general, între -6 și 3 grade.

La Giurgiu. Vremea se va menține închisă și temporar va ploua. Vântul se va intensifica treptat, iar spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de transformare a ploii în lapoviță sau ninsoare. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.


Publicat  :  noiembrie 26, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare