Veşti bune despre fostul sediu al prefecturii

Elena DinuLa sfârșitul anului trecut, Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu, a adresat o întrebare ministrului de Interne, Carmen Dan, în ceea ce privește situația clădirii în care a funcționat Prefectura județului Giurgiu.
Răspunsul primit ne dă nouă, giurgiuvenilor, speranţă că vor fi reluate lucrările de reabilitare a imobilului menţionat.
” Prin Hotărârea Guvernului nr. 1017/2006, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Consolidare, reamenajare şi aducere la normele şi normativele tehnice în vigoare a clădirii – Sediul Prefecturii județului Giurgiu. Menționăm faptul că, din anul 2009, lucrările au fost sistate ca urmare a procesului intervenit între beneficiarul lucrării şi antreprenor. Raportat la problematica în discuție, precizăm faptul că, în proiectul de buget pentru anul 2018, au fost prevăzute creditele bugetare necesare realizării expertizei tehnice necesare identificării restului de executat în vederea continuării lucrărilor”, este specificat în răspunsul primit de la Ministerul de Interne.


Publicat  :  ianuarie 31, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare