Va fi exclus astăzi Marin Anton din PNL?

marin anton

 

Potrivit www.stiripesurse.ro, în şedinţa Biroului Executiv al PNL de luni, 21 ianuarie, este posibil să se propună excluderea din partid a preşedintelui PNL Giurgiu, Marin Anton.
Președintele organizației județene PNL Giurgiu, Marin Anton, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că va avea o „problemă” acasă dacă PSD dă amnistia pentru că familia lui va vota cu social-democrații la alegeri.
După această declaraţie, mai multe persoane din conducerea PNL Giurgiu, apropiate până în prezent de liderul PNL, au cerut demisia lui Marin Anton.
DNA l-a trimis în judecată, pe 8 ianuarie 2018, pe Marin Anton, pentru luare de mită. Marin Anton a aprobat în 2009 o realocare de fonduri către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), bani din care o firmă la care era asociat a fost plătită pentru lucrări fictive de organizare de şantier în cadrul proiectului de modernizare a DN 79 Arad-Oradea, potrivit rechizitoriului prin care fostul secretar de stat a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie.
Dacă problemele cu DNA nu l-au clintit din funcţia de conducere în partid, declaraţia pro-amnistie urmează să-i aducă excluderea din partidul lui Marin Anton. Acesta a avut două mandate de parlamentar, timp în care s-a perindat pe la mai multe formaţiuni: PNL, PDL, PMP, UNPR, iar în final din nou la PNL.


Publicat  :  ianuarie 21, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare