USR Giurgiu are un nou preşedinte

mircea_romantic_travel

Deşi se prezintă ca fiind partidul pro- european al momentului, Uniunea Salvaţi România, cel puţin la nivelul filialei Giurgiu, are un model de comunicare de organizaţie aflată parcă în ilegalitate.
Având în strategia de marketing politic ca principal produs de vânzare prototipul partidului Alba ca Zăpada, USR-ul încearcă să acopere rapid orice scandal intern.
Această strategie a fost aplicată şi la Giurgiu, în scandalul apărut în urma unor contracte, cu bani de la bugetul de stat, încheiate de către USR Giurgiu cu firme ce aparţin chiar membrilor organizaţiei.
Preşedintele filialei USR Giurgiu, Cosmin Andronache, spune că şi-a dat demisia..
Colegii de filială spun că era vorba doar despre o suspendare, în speranţa că o să revină pe funcţie, cu sprijinul unor persoane din conducerea centrală a partidului.
Lupta dintre băştinaşi ” (giurgiuvenii) care doreau să scape definitiv de Cosmin Andronache şi reprezentanţii unor filiale din nordul judeţului, aflate sub influenţa Bucureştiului, a fost tranşată săptămâna trecută.
Cu toate piedicile puse, chiar împotriva unei circulare venită de la centru, care solicita anularea alegerilor, Biroul Judeţean USR a ales săptămâna trecută un nou preşedinte al organizaţiei.
Acesta este Mircea Poenaru, un om de afaceri cu business-uri în turism şi agricultură.
Toate aceste informaţii, unele poate incomplete, le-am aflat pe surse, membrii cultului politic „Martorii lui Coldea” neavând dezlegare pentru a comunica aceste informaţii alegătorilor.


Publicat  :  iulie 15, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare