Un fost preşedinte TSD Giurgiu a trecut la ALDE

toma-muscalu-genu

După aproximativ 20 de ani petrecuţi în cadrul PSD Giurgiu, prima adeziune semnând-o în anul 1999, după ce a fost mai mulţi ani preşedintele organizaţiei municipale de tineret PSD Giurgiu, Genu Nan şi-a anunţat vineri, 12 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă, trecerea la ALDE Giurgiu:
„Îi mulţumesc deputatului Toma Petcu pentru că m-a convins să vin în această echipă frumoasă, o echipă pe care o cunosc, unde am mulţi prieteni. Am ales să mă alătur echipei ALDE Giurgiu pentru a realiza lucruri bune pentru cetăţenii judeţului şi municipiului Giurgiu.
Vreau să le mulţumesc colegi şi prietenilor din PSD şi să-i asigur în continuare de toată prietenia şi respectul meu. Am ales să vin la ALDE deoarece am văzut aici lucruri bine făcute, idei în care mă regăsesc.
Nu am fost luat de nimeni, venirea la ALDE a fost alegerea mea”, a spus Genu Nan.

” Din primul moment în care am început acest proiect politic am spus foarte clar că îmi doresc, pe lângă oameni cu experienţa politică, foarte mulţi tineri. Genu este încă tânăr, dar are şi avantajul că are experienţă politică, are o activitate îndelungată şi mă bucură faptul că a acceptat să vină alături de echipa noastră. Pentru ALDE Giurgiu venirea lui Genu în organizaţie este un câştig foarte mare.”, a declarat deputatul Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu.


Publicat  :  aprilie 14, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare