” Trauma” presei locale revine în politică!

simionescu2

În urmă cu aproximativ 2 ani de zile, în perioada în care Ionel Muscalu era preşedintele Organizaţiei municipale PNL, atunci când acesta nu reuşea să ajungă la conferinţele de presă ale partidului, era înlocuit de un tânăr profesor de la biroul de presă al organizaţie de tineret.
Cu graţie, tânărul putea să debiteze ore întregi despre orice: criza economică mondială, programe de guvernare, Ponta, Antonescu, Iliescu, USL, la orice avea un răspuns.
După câteva astfel de experimente ale liberalilor, de traumatizare a presei locale, am început să întrebăm, cu teamă, când eram invitaţi la conferinţele de presă de vineri: „Ştiţi cine vine? Aa, Simionescu… ne pare rău, nu putem să ajungem.” Atunci şi-a câştigat şi eticheta de „Purtătorul de vorbe goale al PNL „. După ce a trimis către presă câteva comunicate, fără să aibă acordul organizaţiei în numele căreia vorbea, a fost scos din scenă.

simionescu1
Acum urmează partea de „şoc şi groază” pentru presa locală: Adrian Simionescu revine în forţă, fiind numit în urmă cu câteva zile copreşedinte la tineretul liberal, că reprezentat din partea PDL-ului. Numirea nu le-a căzut deloc bine foştilor colegi, mai ales că „purtătorul de vorbe goale”, cu tupeul care îl caracterizează, a început să ceară funcţii pentru un tineret pdl-ist, care este inexistent.
Paharul s-a umplut în momentul în care a solicitat să fie numit un copreşedinte şi la Clubul Elevilor Liberali, structura care nu are corespondenţă în fostul PDL.
Ca şi cum nu era suficientă dezbinarea din organizaţiile seniorilor, pe principiul, „dacă-i bal, bal să fie!, dihonia a apărut şi în singura structură liberală care era performanţă, organizaţia de tineret.


Publicat  :  septembrie 11, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare